Ma megérkezett a hiányzó dolgaim,és nekiláttam rendbetenni az akváriumot.Kezdődött a művelet a Rotala-k visszanyírásával, ami folytatódott az egészséges részek kiválogatásával,illetve a beteg-algás részek likvidálásával és a egészséges részek leültetésével.Sok beteg "alaktrész" ment a kukába de így is maradt bőven amiből tudtam építkezni.A következő lépés az előtér,rendbetétele lett volna.És itt majdnem tökön böktem magam.
A Marsilea illetve az sp. Japan nagyon csúnyán össze volt nőve-fonódva.Megpróbáltam csipesszel kicsalogatni a Marsilea-t de nem jártam sikerrel,és megindult az egész felfelé

. Hát akkor már rásegítettem egy kicsit,és felszedtem az egészet,eléggé csúnya volt az alja,illetve sok algás rész volt benne,így az egész ment a fasírtba,majd megszakadt a szívem,de abból az őskáoszból nem tudtam volna(illetve addigra már idegrendszerem se volt hozzá) kivadászni a javát

Ennek a műveletnek egy atom nagy felhősödés lett a vége akkor kinyílt a bicsak a zsebembe,hogy jó nagy balf. voltam.Fogtam a frissen érkezett növényeket,és azokból próbáltam valamiféle képet kialakítani.Remélem jól ültettem őket
Telós képek,mert már a géphez sem volt ingerenciám:

A szűrő maxigázon dolgozik,remélem nem állítottam végleg fejre az akvát
Ezert köszönet papónak a cuccokért illetve a növényekért,bízom benne,hogy helyre áll a rend