Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nekem tetszik ! Nagyon jó kis akvárium. A növények egy kicsit megindulnak nagyon szép lesz .
2014. február 18., kedd 19:53 |
|
 |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
elkészült a kép. gyenge kép. és hát az akva se nagy szám  ,delegalább az enyém  
|
2014. február 18., kedd 19:50 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: IGEN-IGEN sajna ez akkor nem jutott eszembe. most megtanultam egy életre. este rakok fel képeket  Pedig mindent megkérdezel 
2014. február 18., kedd 19:24 |
|
 |
premierpark
|
IGEN-IGEN sajna ez akkor nem jutott eszembe. most megtanultam egy életre. este rakok fel képeket 
|
2014. február 18., kedd 13:40 |
|
 |
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
premierpark írta: Skacok oroási hibát követtem el. A garnikat kiszedtem a régiből, mert szétszedtem. Beleraktam őket egy üvegbe aminek levàgtam a tetejét. Kaptak kaját és cseréltem rAjta még egyszer egy kis vizet. Szombaton reggel hazautaztam. Vasárnap mikor reggel jöttem vissza, mondom megnézem, hogy hogy vannak. A 16-ból 14 elpusztult. Rettentő büdös volt a víz az üvegben. Ekkor láttam, hogy nem ették meg a kaját..... Elrothadt bent a vîzben. Most a 2 kicsi ami kibirta benne van már az akváriumba. Kiváncsian várom, hogy mi lesz velük. Tegnap jól elvoltak. Élvezik a nagy szűrő sodrását.  ha küldök róluk képet akkor meg tudjátok mondani, hogy egyáltalán nem egyneműek-e és kb mikor lesznek ivarérettek?? Sent from my iPhone using Tapatalk Nem lett volna szabad enni adni a garnéláknak Pár szál növényen akár egy hétig is eléldegéltek volna.
|
2014. február 18., kedd 12:40 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tegyél fel képet róluk, de amúgy a nőstény nagyobb es színteltebb, a hím kisebb, fakóbb.
2014. február 18., kedd 10:09 |
|
 |
premierpark
|
Skacok oroási hibát követtem el. A garnikat kiszedtem a régiből, mert szétszedtem. Beleraktam őket egy üvegbe aminek levàgtam a tetejét. Kaptak kaját és cseréltem rAjta még egyszer egy kis vizet. Szombaton reggel hazautaztam. Vasárnap mikor reggel jöttem vissza, mondom megnézem, hogy hogy vannak. A 16-ból 14 elpusztult. Rettentő büdös volt a víz az üvegben. Ekkor láttam, hogy nem ették meg a kaját..... Elrothadt bent a vîzben. Most a 2 kicsi ami kibirta benne van már az akváriumba. Kiváncsian várom, hogy mi lesz velük. Tegnap jól elvoltak. Élvezik a nagy szűrő sodrását.  ha küldök róluk képet akkor meg tudjátok mondani, hogy egyáltalán nem egyneműek-e és kb mikor lesznek ivarérettek?? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2014. február 18., kedd 9:22 |
|
 |
premierpark
|
Na jó. Holnap este megpróbálok egy normális képet lőni, ha tetszik felrakom, ha nem akkor még várok  így megfelel??  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2014. február 17., hétfő 20:49 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ne csináld, az elején mindenki rak képeket  kivéve ha valami spéci versenyre építik, ahol erről szabály van. Egy akva sem tökéletes az inditásnál.
2014. február 17., hétfő 16:56 |
|
 |
premierpark
|
wágner úr írta: premierpark írta: Múlthéten csütörtökön elkészült az akvárium  képeket mèg nem rakok, csak ha már szép lesz  egyelőre csak papó látta  Sent from my iPhone using Tapatalk Jobb ha megmutatod az akváriumot , vagy máskülönben Papából drasztikus módon szedjük ki az információt  még szerintem nem vállalható  viszont a héten lehet rakok fel egy képet  majd meglátom, hogy hogyan alakulnak a dolgok 
|
2014. február 17., hétfő 16:31 |
|
|