|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 23:00
|
Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Mohát meg akartam igazitani a fákon,nyírás-ritkítás stb.Olyan nehéz volt a moha, hogy lefordult a fáról ,szétesett és mindent beborított.Kiszedegettem a mohát éjszaka,gány az egész.Szombaton restart! 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. március 29., csütörtök 5:57 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. március 28., szerda 21:56 |
|
 |
Bálint
|
|
2012. március 28., szerda 21:48 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
|
2012. március 28., szerda 21:21 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
GAME OVER 
|
2012. március 28., szerda 21:17 |
|
 |
myk74
|
atis70 írta: myk74 írta: Megy a dilemma! Jelenleg a rövid oldalon van az esőztetőm,akár hogyan is állítom,alatta kicsit pang a víz,illetve itt ragad-áll meg a mulm is.Kérdezem én, ha csinálok a hátfal teljes hosszára egy esőztetőt akkor az mennyire működhet úgy ,hogy csak egy oldalon van szívó ág?Mennyire lenne ez hatékony a szűrés szempontjából?Tudom két szívó ág lenne a jó,de nem akarom megosztani.Köszi a segítséget előre is!!!  Én megcsináltam a teljes hátfalra és az egyik rövidfalra az esőztetőt de nekem nem jött be ,mert kristálytiszta vized soha nincs és csúnya volt ,h a front falra rákavarta nem odavaló cuccost így kiiktattam. De próba cseresznye. Kicsit későn de válaszolok  Köszi! Most még az oldalfalon van az esőztető,de felfúrtam nagyobbra a lyukakat (3,2mm-es fúróval),mintha kicsit javult volna a helyzet áramlás terén.Kísérletezgetek tovább!
|
2012. március 27., kedd 16:29 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
myk74 írta: Megy a dilemma! Jelenleg a rövid oldalon van az esőztetőm,akár hogyan is állítom,alatta kicsit pang a víz,illetve itt ragad-áll meg a mulm is.Kérdezem én, ha csinálok a hátfal teljes hosszára egy esőztetőt akkor az mennyire működhet úgy ,hogy csak egy oldalon van szívó ág?Mennyire lenne ez hatékony a szűrés szempontjából?Tudom két szívó ág lenne a jó,de nem akarom megosztani.Köszi a segítséget előre is!!!  Én megcsináltam a teljes hátfalra és az egyik rövidfalra az esőztetőt de nekem nem jött be ,mert kristálytiszta vized soha nincs és csúnya volt ,h a front falra rákavarta nem odavaló cuccost így kiiktattam. De próba cseresznye. Kicsit későn de válaszolok 
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2012. március 27., kedd 16:15 |
|
 |
myk74
|
bevi írta: Elfelejtettem!!! Király kis Csigatanyád van!!!! Köszi mester! Hmmm weeping!Most szedtem le azt a nagy csomót középen a kőről  és elajándékoztam!De kötöttem fel újat és a fa közepén nevelem!Pont van 3 db kis lapos palakövem!Eddig ez eszembe sem jutott!Pogostemonra gondoltam még,de ezek után nem tudom mi marad meg nálam.  Viszont sok dzsuvát összeszed a moha és porszívózni meg nem olyan egyszerű,de szeretem.Nevelek még pár szál karácsony mohát is.Tetszik az ötlet ,este moha ritkítás és kötözés lesz!Köszi srácok,a kezdő lökést!  Vagy lehet nem is kőre kötöm, hanem maradt ilyen hálóm  a mohafal készítéséből ,négy sarkára 4 kerámiagyűrű és már lent is marad!Ó csak érjek haza! 
|
2012. március 27., kedd 14:50 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Elfelejtettem!!! Király kis Csigatanyád van!!!!
_________________Üdv. Bevi  
|
2012. március 27., kedd 13:12 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi  
|
2012. március 27., kedd 13:11 |