Szerző |
Üzenet |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
valahogy az aquaticalval nem vagyok megelégedve, mintha nem illene a képbe. Lehet lecserélem csak még nem találtam ki mire 
|
2016. április 20., szerda 9:28 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Hétfőn voltunk 5 hetesek. Az akva 95% algamentes ami még engem is meglep. A stau sajnos így néz ki  a Reinecki mini sem az igazi  a helferi nem akar beindulni. este gh kh mérés kilátásba a javasoltak szerint  És egy teljes kép 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johnifiú 2016. április 20., szerda 9:30-kor.
|
2016. április 20., szerda 9:25 |
|
 |
Johnifiú
|
Kiprobálás képpen felhagyok egy hétre az éjszakai levegőztetéssel. A porlasztó pont a blyxák felett van . Arra gondoltam mivel tudott hogy nem bírja a blyxa az áramlást, lehet hogy ez az oka annak hogy most olyan fakó és 1-2 levele alul mállik ? Ha tényleg ez a helyzet akkor áthelyezem a porlasztót nincs mese 
|
2016. április 14., csütörtök 8:44 |
|
 |
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: tegnap este szintén méricskéltem egy kicsit po4 0.1 no3 1-5 között a reineckii mini nem néz ki sajnos valami jól  az ammania gracilist ki is szedtem az aksiból, keresnem kell a helyére valamit. 4 hét alatt még egy szál gyökeret se eresztett A gyökereket látva egy kicsivel macro kellene , nincs mese.. Nekem is ez volt a tippem. A staura leszek kiváncsi , hogy fogja tolerálni 
|
2016. április 14., csütörtök 8:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: tegnap este szintén méricskéltem egy kicsit po4 0.1 no3 1-5 között a reineckii mini nem néz ki sajnos valami jól  az ammania gracilist ki is szedtem az aksiból, keresnem kell a helyére valamit. 4 hét alatt még egy szál gyökeret se eresztett A gyökereket látva egy kicsivel macro kellene , nincs mese..
2016. április 14., csütörtök 7:45 |
|
 |
Johnifiú
|
tegnap este szintén méricskéltem egy kicsit po4 0.1 no3 1-5 között a reineckii mini nem néz ki sajnos valami jól  az ammania gracilist ki is szedtem az aksiból, keresnem kell a helyére valamit. 4 hét alatt még egy szál gyökeret se eresztett
|
2016. április 14., csütörtök 6:39 |
|
 |
Johnifiú
|
papó írta: JANNUS333 írta: Johnifiú írta: meg találtam a ludasokat a növény ügyében. Az amanok csócsálják meg a leveleket  Már csak azt kell kideríteni mi volt előbb a tyúk vagy a tojás....magyarán hogy előbb meg gyengűl a növényed levele és azért eszik az amanok vagy fordítva....az én tippem az első.... A felnőtt amanók akár a sáskahad .. igen sajnos. Én még ekkora amanokat nem is láttam mint amekkorák nálam lettek. Van amelyik 5-6 centi.
|
2016. április 13., szerda 8:19 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: Johnifiú írta: meg találtam a ludasokat a növény ügyében. Az amanok csócsálják meg a leveleket  Már csak azt kell kideríteni mi volt előbb a tyúk vagy a tojás....magyarán hogy előbb meg gyengűl a növényed levele és azért eszik az amanok vagy fordítva....az én tippem az első.... A felnőtt amanók akár a sáskahad ..
2016. április 13., szerda 7:54 |
|
 |
Johnifiú
|
JANNUS333 írta: Johnifiú írta: meg találtam a ludasokat a növény ügyében. Az amanok csócsálják meg a leveleket  Már csak azt kell kideríteni mi volt előbb a tyúk vagy a tojás....magyarán hogy előbb meg gyengűl a növényed levele és azért eszik az amanok vagy fordítva....az én tippem az első.... igen meglehet, vagy nincs elég alga nekik :S
|
2016. április 13., szerda 6:54 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Johnifiú írta: meg találtam a ludasokat a növény ügyében. Az amanok csócsálják meg a leveleket  Már csak azt kell kideríteni mi volt előbb a tyúk vagy a tojás....magyarán hogy előbb meg gyengűl a növényed levele és azért eszik az amanok vagy fordítva....az én tippem az első....
|
2016. április 13., szerda 6:23 |
|
|