Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: Johnifiú írta: papó írta: Nincs meg az eredeti Ody növényes csöved ? Nem cserélnéd ki egy kis időre ? nem odyssea lámpám van, de sikerült szereznem 2 ody plant csövet  próbáljam ki ? valamint szőralgásak a levelek. De már jó ideje múlni nem akar. Pedig vas csak 0.5 mili így nem tudom mi lehet, de most minden csőstül jön  Vedd vissza a vasat 0, 2 körülire.
2016. november 1., kedd 19:57 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Johnifiú írta: papó írta: Nincs meg az eredeti Ody növényes csöved ? Nem cserélnéd ki egy kis időre ? nem odyssea lámpám van, de sikerült szereznem 2 ody plant csövet  próbáljam ki ? valamint szőralgásak a levelek. De már jó ideje múlni nem akar. Pedig vas csak 0.5 mili így nem tudom mi lehet, de most minden csőstül jön 
|
2016. november 1., kedd 19:52 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Nincs meg az eredeti Ody növényes csöved ? Nem cserélnéd ki egy kis időre ? nem odyssea lámpám van, de sikerült szereznem 2 ody plant csövet  próbáljam ki ?
|
2016. november 1., kedd 19:37 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Nincs meg az eredeti Ody növényes csöved ? Nem cserélnéd ki egy kis időre ?
2016. november 1., kedd 18:59 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Nem nem lehet . Sokkal kevesebb macroval is szép a cabomba . Ahonnan küldtem ? semmi macro adagolás nincs.
2016. november 1., kedd 18:43 |
|
 |
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Milyen világításod van ? Mint ha az nem tetszene a növényeknek . eddig sose volt baj vele. 3*54 watt daylight 1*54 watt grolux Elvileg ez jó,. Legutóbb mikor ilyen volt az alternanthera reineckii egy picivel több plantert és picivel kevesebb macrot adagoltam Valami hasonlóra gondoltam én is. De ha kevesebb macrot adok akkor több nitrát kell, hogy a 10es szint meglegyen. Most napi 2 mili plusz nitrát megy. Nem lesz sok vagy nem lesz semmi negatív hatása? Bár szerintem még így is több kéne mert a repens még mindig hozza a léggyökereket. A foszfát szerintem elég. Ha úgy érzed , hogy elég a macro akkor csak a plantert emeld  . azután majd kiderül pár nap alatt , jó e az irány . van amit el is felejtettem mondani  a múlt héten ami jött cabomba tök szép és sűrün vannak a levelei. Míg ami nekem van még hát azok sajnos nagyon ritkásak. Ez lehet a kevés nitráttól ?
|
2016. november 1., kedd 18:01 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Milyen világításod van ? Mint ha az nem tetszene a növényeknek . eddig sose volt baj vele. 3*54 watt daylight 1*54 watt grolux Elvileg ez jó,. Legutóbb mikor ilyen volt az alternanthera reineckii egy picivel több plantert és picivel kevesebb macrot adagoltam Valami hasonlóra gondoltam én is. De ha kevesebb macrot adok akkor több nitrát kell, hogy a 10es szint meglegyen. Most napi 2 mili plusz nitrát megy. Nem lesz sok vagy nem lesz semmi negatív hatása? Bár szerintem még így is több kéne mert a repens még mindig hozza a léggyökereket. A foszfát szerintem elég. Ha úgy érzed , hogy elég a macro akkor csak a plantert emeld  . azután majd kiderül pár nap alatt , jó e az irány .
2016. november 1., kedd 15:27 |
|
 |
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Milyen világításod van ? Mint ha az nem tetszene a növényeknek . eddig sose volt baj vele. 3*54 watt daylight 1*54 watt grolux Elvileg ez jó,. Legutóbb mikor ilyen volt az alternanthera reineckii egy picivel több plantert és picivel kevesebb macrot adagoltam Valami hasonlóra gondoltam én is. De ha kevesebb macrot adok akkor több nitrát kell, hogy a 10es szint meglegyen. Most napi 2 mili plusz nitrát megy. Nem lesz sok vagy nem lesz semmi negatív hatása? Bár szerintem még így is több kéne mert a repens még mindig hozza a léggyökereket. A foszfát szerintem elég.
|
2016. november 1., kedd 14:44 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Milyen világításod van ? Mint ha az nem tetszene a növényeknek . eddig sose volt baj vele. 3*54 watt daylight 1*54 watt grolux Elvileg ez jó,. Legutóbb mikor ilyen volt az alternanthera reineckii egy picivel több plantert és picivel kevesebb macrot adagoltam
2016. november 1., kedd 12:45 |
|
 |
Johnifiú
|
papó írta: Milyen világításod van ? Mint ha az nem tetszene a növényeknek . eddig sose volt baj vele. 3*54 watt daylight 1*54 watt grolux
|
2016. november 1., kedd 10:33 |
|
|