Szerző |
Üzenet |
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na, szóval alakul az akvárium, nincs halelhullás... stb.  Most ilyen (katt a nagyobb képért): 
|
2016. március 6., vasárnap 20:45 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Igen kinagyítottam , ezek közönséges terméskövek . A kerti tó partját szoktuk ezekkel a kövekkel kirakni . Nem akváriumba való .
2016. január 31., vasárnap 23:50 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Aldebaran írta: papó írta: Aldebaran írta: myk74 írta: ÁÁÁÁÁáá mit tettél!  Én nem nyúltam volna hozzá.Szép nagy dög! Volt valami oka a változtatásnak,vagy csak unatkoztál?  Mindig is szerettem volna, ha több kő van az akvában, csak most jutottam hozzá ehhez a szép adaghoz használtan olcsón és ezért esett meg ez az eset. Majd besűrűsödik, attól nem félek. Majd még valami előtéri növény kell, amit nem esznek meg a halak: a két cápaharcsa, a két sziámi ormányosmárna, és a négy torpedómárna.  De ezek mészkövek .. nem jól látom ? A képen megtévesztő a színük a whitebalance miatt. Egész sötétek, akváriumba való kövek. Terméskőnek látom ,, láttam hogy nem fehérek . 
2016. január 31., vasárnap 23:48 |
|
 |
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Aldebaran írta: myk74 írta: ÁÁÁÁÁáá mit tettél!  Én nem nyúltam volna hozzá.Szép nagy dög! Volt valami oka a változtatásnak,vagy csak unatkoztál?  Mindig is szerettem volna, ha több kő van az akvában, csak most jutottam hozzá ehhez a szép adaghoz használtan olcsón és ezért esett meg ez az eset. Majd besűrűsödik, attól nem félek. Majd még valami előtéri növény kell, amit nem esznek meg a halak: a két cápaharcsa, a két sziámi ormányosmárna, és a négy torpedómárna.  De ezek mészkövek .. nem jól látom ? A képen megtévesztő a színük a whitebalance miatt. Egész sötétek, akváriumba való kövek.
|
2016. január 31., vasárnap 23:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Aldebaran írta: myk74 írta: ÁÁÁÁÁáá mit tettél!  Én nem nyúltam volna hozzá.Szép nagy dög! Volt valami oka a változtatásnak,vagy csak unatkoztál?  Mindig is szerettem volna, ha több kő van az akvában, csak most jutottam hozzá ehhez a szép adaghoz használtan olcsón és ezért esett meg ez az eset. Majd besűrűsödik, attól nem félek. Majd még valami előtéri növény kell, amit nem esznek meg a halak: a két cápaharcsa, a két sziámi ormányosmárna, és a négy torpedómárna.  De ezek mészkövek .. nem jól látom ?
2016. január 31., vasárnap 23:32 |
|
 |
Aldebaran
|
myk74 írta: ÁÁÁÁÁáá mit tettél!  Én nem nyúltam volna hozzá.Szép nagy dög! Volt valami oka a változtatásnak,vagy csak unatkoztál?  Mindig is szerettem volna, ha több kő van az akvában, csak most jutottam hozzá ehhez a szép adaghoz használtan olcsón és ezért esett meg ez az eset. Majd besűrűsödik, attól nem félek. Majd még valami előtéri növény kell, amit nem esznek meg a halak: a két cápaharcsa, a két sziámi ormányosmárna, és a négy torpedómárna. 
|
2016. január 31., vasárnap 23:10 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Aldebaran írta: Ilyen volt, ma ilyen lett!   ÁÁÁÁÁáá mit tettél!  Én nem nyúltam volna hozzá.Szép nagy dög! Volt valami oka a változtatásnak,vagy csak unatkoztál? 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. január 31., vasárnap 21:24 |
|
 |
Aldebaran
|
Ilyen volt, ma ilyen lett!  
|
2016. január 31., vasárnap 16:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
A búvárt kihagytad a képről 
2015. április 5., vasárnap 18:17 |
|
 |
Aldebaran
|
Előbújt a cápa   Akvárium látvány: 
|
2015. április 5., vasárnap 15:54 |
|
|