Szerző |
Üzenet |
Köteles
|
feltgenius írta: Picit macerás de úgy érzem sikerült rájönni a lényegre  LG G6 Ügyes vagy . Végül nekem is sikerült . Papa segített mikor elakadtam .
|
2018. július 23., hétfő 18:58 |
|
 |
feltgenius
|
Picit macerás de úgy érzem sikerült rájönni a lényegre  LG G6
|
2018. július 23., hétfő 8:23 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2018. július 22., vasárnap 22:10 |
|
 |
feltgenius
|
|
2018. július 21., szombat 9:22 |
|
 |
feltgenius
|
SlyChocolate írta: feltgenius írta: SlyChocolate írta: feltgenius írta: SlyChocolate írta: Kicsit lapos, nem? Ez kifejtenéd bővebben? LG G6 Szerintem Te is érted. Nincs háttre az aksinak, lapos, hogy mondjam még? Egy-két magasabb, nagyobb fával vagy kövel meg lenne a táj hangulata... Persze ha nem ez a cél akkor kíváncsian várom mit ötletteltél ki......? Ezek szerint nem látod a lényegét a scape nek... Ez es lankás köves domb oldal. Minek magasabb kő? Ha bedúsul az ug majd akkor adja vissza a hangulatot LG G6 Attól éppen nem lesz magasabb a cucc.....tudom nem ez a cél! No de majd meglátjuk mit kezdesz azzal a hatalmas háttérrel......  Nem is akarom, hogy magasabb legyen mert nem egy hegyet akartam csinálni. Ez szándékosan ilyen és így is marad. LG G6
|
2018. június 19., kedd 20:45 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
feltgenius írta: SlyChocolate írta: feltgenius írta: SlyChocolate írta: Kicsit lapos, nem? Ez kifejtenéd bővebben? LG G6 Szerintem Te is érted. Nincs háttre az aksinak, lapos, hogy mondjam még? Egy-két magasabb, nagyobb fával vagy kövel meg lenne a táj hangulata... Persze ha nem ez a cél akkor kíváncsian várom mit ötletteltél ki......? Ezek szerint nem látod a lényegét a scape nek... Ez es lankás köves domb oldal. Minek magasabb kő? Ha bedúsul az ug majd akkor adja vissza a hangulatot LG G6 Attól éppen nem lesz magasabb a cucc.....tudom nem ez a cél! No de majd meglátjuk mit kezdesz azzal a hatalmas háttérrel...... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2018. június 19., kedd 20:41 |
|
 |
feltgenius
|
SlyChocolate írta: feltgenius írta: SlyChocolate írta: Kicsit lapos, nem? Ez kifejtenéd bővebben? LG G6 Szerintem Te is érted. Nincs háttre az aksinak, lapos, hogy mondjam még? Egy-két magasabb, nagyobb fával vagy kövel meg lenne a táj hangulata... Persze ha nem ez a cél akkor kíváncsian várom mit ötletteltél ki......? Ezek szerint nem látod a lényegét a scape nek... Ez es lankás köves domb oldal. Minek magasabb kő? Ha bedúsul az ug majd akkor adja vissza a hangulatot LG G6
|
2018. június 19., kedd 18:42 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
feltgenius írta: SlyChocolate írta: Kicsit lapos, nem? Ez kifejtenéd bővebben? LG G6 Szerintem Te is érted. Nincs háttre az aksinak, lapos, hogy mondjam még? Egy-két magasabb, nagyobb fával vagy kövel meg lenne a táj hangulata... Persze ha nem ez a cél akkor kíváncsian várom mit ötletteltél ki......?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2018. június 19., kedd 18:14 |
|
 |
feltgenius
|
SlyChocolate írta: Kicsit lapos, nem? Ez kifejtenéd bővebben? LG G6
|
2018. június 19., kedd 17:07 |
|
 |
SlyChocolate
|
Kicsit lapos, nem?
|
2018. június 19., kedd 17:05 |
|
|