Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Alakulgat szépen lassan, bár még konkrét terv mindig nincs, remélem ebből a sok turkálásbol nem lesz gond. Na meg el nem tudom képzelni a tuskórol meg a nagyon fix kövekröl hogy tüntetem el az algát..
|
2015. október 30., péntek 21:08 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Alakul ez szépen . Majd ha rendbe jönnek e, erőre kapnak a növények nem lesz alga sem .
2015. október 30., péntek 21:03 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Háttérmunkálatok, 15 cm emelés:  Ma is volt egy kis időm matatni a tankban...Feltöltöttem a tuskó mögötti részt, kívánta az anyagott rendesen. Kérem a telós képminőséget és az algát nem látni nem észrevenni, köszönöm. Továbbá új növények is bekerültek: Anubias Nana mini ( még nem a végleges helyén), minimális HM és SAG.  
|
2015. október 30., péntek 20:52 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
Sajnos ha a ti boltotokra sok időt áldozok akkor az enyém nem megy, tudod mindig benn és topon kell lenni mert megette a fenne az egészet ha nem vagy benne. Természetesen az összes érzékszervemmel körbepásztázom a boltotokat ha beugrok..persze egy hét se lenne elég hogy mindent megnézzek. Na,szó mi szó borzalmas nagy forgalmat szép napot az egész csapatnak.
|
2015. október 30., péntek 9:05 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: Jol sejtettem...de mire megkérdeztem összeált a kép (Gábor) ...akkor te szoktál általában kiszolgálni, n meg a rohanós apuka vagyok általában basebal sapkában kis gyerkőccel a hátam mögött, legutóbb anubiss minit adtál még szóltál is hogy ránézek a dobozra mennyi tő van benne meg ne lepődjek a kaszánál. Lehet nem emlékszel, borzalmas hajtás volt benn nálatok.. Hmm.. tényleg mindig rohansz ..tessék egy kis időt áldozni a boltra 
2015. október 29., csütörtök 23:29 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
Jol sejtettem...de mire megkérdeztem összeált a kép (Gábor) ...akkor te szoktál általában kiszolgálni, n meg a rohanós apuka vagyok általában basebal sapkában kis gyerkőccel a hátam mögött, legutóbb anubiss minit adtál még szóltál is hogy ránézek a dobozra mennyi tő van benne meg ne lepődjek a kaszánál. Lehet nem emlékszel, borzalmas hajtás volt benn nálatok..
|
2015. október 29., csütörtök 23:13 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Én vagyok a legvénebb a boltban .... 
2015. október 29., csütörtök 23:08 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
J
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JANNUS333 2015. október 29., csütörtök 23:08-kor.
|
2015. október 29., csütörtök 23:03 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Tegnap bekötöttem újra a co palackom, felraktam a jó kis öreg akril difim és jött a döbbenet.... Nem tudom beállítani, olyan mintha valaki a szekrényben állítgatná a tűszelepet, egyszerűen pulzál az egész.(remélem érthető) A difi patyolat tiszta, algamentes ki van fehérítve szépen a porcelánja. Szerintetek difihiba, reduktor vagy mi a gond? Nálam akkor csinált ilyet az egyik palack , mikor víz került bele . Mármint a reduktorba? És kinyomta magából vagy kiszárítottad vagy megívelted? Nem a reduktorban hanem a palackban . A palackban volt víz és a nyomás feljuttatott vízcseppeket a reduktorba . Sajnos ki kellett engednem a gázt és teljesen kiszárítottam a palackot ezek után . Nem állítom , hogy Nálad is ez a baj , de sajnos előfordulhat .. Bejöttem a műhelybe a reduktort meg a tűszelepet átnézem kifújom meleg levegővel, remélem nem a palack, most töltettel egy hétig vacakoltak rajta..
|
2015. október 29., csütörtök 22:48 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Tegnap bekötöttem újra a co palackom, felraktam a jó kis öreg akril difim és jött a döbbenet.... Nem tudom beállítani, olyan mintha valaki a szekrényben állítgatná a tűszelepet, egyszerűen pulzál az egész.(remélem érthető) A difi patyolat tiszta, algamentes ki van fehérítve szépen a porcelánja. Szerintetek difihiba, reduktor vagy mi a gond? Nálam akkor csinált ilyet az egyik palack , mikor víz került bele . Mármint a reduktorba? És kinyomta magából vagy kiszárítottad vagy megívelted? Nem a reduktorban hanem a palackban . A palackban volt víz és a nyomás feljuttatott vízcseppeket a reduktorba . Sajnos ki kellett engednem a gázt és teljesen kiszárítottam a palackot ezek után . Nem állítom , hogy Nálad is ez a baj , de sajnos előfordulhat ..
2015. október 29., csütörtök 22:44 |
|
|