|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 3:21
|
Jannus Mohanikus Garnélikusz
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: papó írta: Reaktorban nem jó az Ista .. jól néz ki de olcsó könnyen törő - repedő - műanyag .. Zsotyi tudna mesélni .. Akkor marad a difi mert mert. Később talán egy jó kis sera, most inkább egy kis ez az növény stb. Bár elég védet helyen lenne, de notorikus törő vagyok karbantartáskor (1difi 1 Drop 2 hétről ilyen a jó kuncsaft  ) na meg volt már részem 150l-es árasztásbol bár az a régi aki hibája volt meg azé a marháé (én) aki a köveket nekitámadztotta az üvegnek majd halmozta( régi sügeres aki) most nem szeretném azt a 60l se. Egyszó mint kettő ha mennek a kerók megyek veszek egyett.. A Sera nagyon stabil cucc , olyan amit Selena használ .
2015. november 10., kedd 21:32 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: Reaktorban nem jó az Ista .. jól néz ki de olcsó könnyen törő - repedő - műanyag .. Zsotyi tudna mesélni .. Akkor marad a difi mert mert. Később talán egy jó kis sera, most inkább egy kis ez az növény stb. Bár elég védet helyen lenne, de notorikus törő vagyok karbantartáskor (1difi 1 Drop 2 hétről ilyen a jó kuncsaft  ) na meg volt már részem 150l-es árasztásbol bár az a régi aki hibája volt meg azé a marháé (én) aki a köveket nekitámadztotta az üvegnek majd halmozta( régi sügeres aki) most nem szeretném azt a 60l se. Egyszó mint kettő ha mennek a kerók megyek veszek egyett..
|
2015. november 10., kedd 21:28 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Reaktorban nem jó az Ista .. jól néz ki de olcsó könnyen törő - repedő - műanyag .. Zsotyi tudna mesélni ..
2015. november 10., kedd 21:15 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: JANNUS333 írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Az Ammania 'spec' Bonsai amit adtál ajándékba, piros színű új hajtásokat hoz, még nem láttam ilyet. Ez jellemző rá vagy sok a fények vagy ajándék növénynek ne nézd a fogát akkarom mondani a színét? Igen , ha nagyon tetszik neki a hely :  Hííj még tényleg nem láttam, szép lesz, bár eredetileg nem akartam piros növényt, kezd tetszeni meg hát a rotala is benn marad szinte biztos ugyhogy megint igazad lesz, ajánlottad a reinecki minit (na et biztos rosszul írtam) meg a nagy tropikásbol valamit még, az is piros volt ugyhogy lesz a hétre is valami újdonság, ha bejutok. Illetve v.mi jó difit tudsz ajánlani? Vagy bármit (reduktor, atomizer, stb) mert nem igazán vagyok kibékűlve a mostanival.. Tudod jól , hogy én az ISTA difijeit használom ,,:) Áh nen én, de mostmar igen, lesem is a eebáruházotokban... Ezek szerint difi párti vagy, néztem a reaktort is, tudom hogy unalmas kérdés de Szerinted? Nagyon jó a reaktor , de unalmas nekem ,Felteszed és nincs vele semmi dolgod ..  ISTA vagy SERA? 
|
2015. november 10., kedd 21:12 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Az Ammania 'spec' Bonsai amit adtál ajándékba, piros színű új hajtásokat hoz, még nem láttam ilyet. Ez jellemző rá vagy sok a fények vagy ajándék növénynek ne nézd a fogát akkarom mondani a színét? Igen , ha nagyon tetszik neki a hely :  Hííj még tényleg nem láttam, szép lesz, bár eredetileg nem akartam piros növényt, kezd tetszeni meg hát a rotala is benn marad szinte biztos ugyhogy megint igazad lesz, ajánlottad a reinecki minit (na et biztos rosszul írtam) meg a nagy tropikásbol valamit még, az is piros volt ugyhogy lesz a hétre is valami újdonság, ha bejutok. Illetve v.mi jó difit tudsz ajánlani? Vagy bármit (reduktor, atomizer, stb) mert nem igazán vagyok kibékűlve a mostanival.. Tudod jól , hogy én az ISTA difijeit használom ,,:) Áh nen én, de mostmar igen, lesem is a eebáruházotokban... Ezek szerint difi párti vagy, néztem a reaktort is, tudom hogy unalmas kérdés de Szerinted? Nagyon jó a reaktor , de unalmas nekem ,Felteszed és nincs vele semmi dolgod .. 
2015. november 10., kedd 21:04 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Az Ammania 'spec' Bonsai amit adtál ajándékba, piros színű új hajtásokat hoz, még nem láttam ilyet. Ez jellemző rá vagy sok a fények vagy ajándék növénynek ne nézd a fogát akkarom mondani a színét? Igen , ha nagyon tetszik neki a hely :  Hííj még tényleg nem láttam, szép lesz, bár eredetileg nem akartam piros növényt, kezd tetszeni meg hát a rotala is benn marad szinte biztos ugyhogy megint igazad lesz, ajánlottad a reinecki minit (na et biztos rosszul írtam) meg a nagy tropikásbol valamit még, az is piros volt ugyhogy lesz a hétre is valami újdonság, ha bejutok. Illetve v.mi jó difit tudsz ajánlani? Vagy bármit (reduktor, atomizer, stb) mert nem igazán vagyok kibékűlve a mostanival.. Tudod jól , hogy én az ISTA difijeit használom ,,:) Áh nen én, de mostmar igen, lesem is a eebáruházotokban... Ezek szerint difi párti vagy, néztem a reaktort is, tudom hogy unalmas kérdés de Szerinted?
|
2015. november 10., kedd 20:57 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Az Ammania 'spec' Bonsai amit adtál ajándékba, piros színű új hajtásokat hoz, még nem láttam ilyet. Ez jellemző rá vagy sok a fények vagy ajándék növénynek ne nézd a fogát akkarom mondani a színét? Igen , ha nagyon tetszik neki a hely :  Hííj még tényleg nem láttam, szép lesz, bár eredetileg nem akartam piros növényt, kezd tetszeni meg hát a rotala is benn marad szinte biztos ugyhogy megint igazad lesz, ajánlottad a reinecki minit (na et biztos rosszul írtam) meg a nagy tropikásbol valamit még, az is piros volt ugyhogy lesz a hétre is valami újdonság, ha bejutok. Illetve v.mi jó difit tudsz ajánlani? Vagy bármit (reduktor, atomizer, stb) mert nem igazán vagyok kibékűlve a mostanival.. Tudod jól , hogy én az ISTA difijeit használom ,,:) Áh nen én, de mostmar igen, lesem is a eebáruházotokban...
|
2015. november 10., kedd 20:52 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Az Ammania 'spec' Bonsai amit adtál ajándékba, piros színű új hajtásokat hoz, még nem láttam ilyet. Ez jellemző rá vagy sok a fények vagy ajándék növénynek ne nézd a fogát akkarom mondani a színét? Igen , ha nagyon tetszik neki a hely :  Hííj még tényleg nem láttam, szép lesz, bár eredetileg nem akartam piros növényt, kezd tetszeni meg hát a rotala is benn marad szinte biztos ugyhogy megint igazad lesz, ajánlottad a reinecki minit (na et biztos rosszul írtam) meg a nagy tropikásbol valamit még, az is piros volt ugyhogy lesz a hétre is valami újdonság, ha bejutok. Illetve v.mi jó difit tudsz ajánlani? Vagy bármit (reduktor, atomizer, stb) mert nem igazán vagyok kibékűlve a mostanival.. Tudod jól , hogy én az ISTA difijeit használom ,,:)
2015. november 10., kedd 20:46 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: Az Ammania 'spec' Bonsai amit adtál ajándékba, piros színű új hajtásokat hoz, még nem láttam ilyet. Ez jellemző rá vagy sok a fények vagy ajándék növénynek ne nézd a fogát akkarom mondani a színét? Igen , ha nagyon tetszik neki a hely :  Hííj még tényleg nem láttam, szép lesz, bár eredetileg nem akartam piros növényt, kezd tetszeni meg hát a rotala is benn marad szinte biztos ugyhogy megint igazad lesz, ajánlottad a reinecki minit (na et biztos rosszul írtam) meg a nagy tropikásbol valamit még, az is piros volt ugyhogy lesz a hétre is valami újdonság, ha bejutok. Illetve v.mi jó difit tudsz ajánlani? Vagy bármit (reduktor, atomizer, stb) mert nem igazán vagyok kibékűlve a mostanival..
|
2015. november 10., kedd 20:42 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: Az Ammania 'spec' Bonsai amit adtál ajándékba, piros színű új hajtásokat hoz, még nem láttam ilyet. Ez jellemző rá vagy sok a fények vagy ajándék növénynek ne nézd a fogát akkarom mondani a színét? Igen , ha nagyon tetszik neki a hely : 
2015. november 10., kedd 20:27 |
|
|