|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 19:53
|
Jannus Mohanikus Garnélikusz
Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Mi az a kék a talajon?
|
2015. november 17., kedd 21:07 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
 Kis növényneveldém...jol szokott jönni ha elborul az agyam és változtatni akarok a "fő növényesben" na meg nem kell papót kicsengetni hajnal 2 kor 2 zselésért...
|
2015. november 17., kedd 20:59 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: JANNUS333 írta: Tegnap este Bekerült az új Sera reaktor, kép az most nincs mert sikeresen eláztattam a ledtrafóm (nem a termék hibálya, softwares volt a probléma). Visszatérve térve az új szerzeményre, nem vagyok diy ellenes, sokat olvasgattam a diy vízszűrős megoldást de mostmar nagyon Örülök hogy nem építettem meg.. Ez a kis Sera külső reaktor semmi mást nem tud csak a dolgát, de azt NAGYON!!eszméletlen jó, mindenkinek ajánlom. Semmi co bubi a tankban, tökéletes beoldás, köszönhetően persze papóéknak. És hangtalan  Az bizony! De viccet félretéve látam már olyat ami inkább vízesés szimulátor volt mint reaktor...
|
2015. november 17., kedd 19:54 |
|
 |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
JANNUS333 írta: Tegnap este Bekerült az új Sera reaktor, kép az most nincs mert sikeresen eláztattam a ledtrafóm (nem a termék hibálya, softwares volt a probléma). Visszatérve térve az új szerzeményre, nem vagyok diy ellenes, sokat olvasgattam a diy vízszűrős megoldást de mostmar nagyon Örülök hogy nem építettem meg.. Ez a kis Sera külső reaktor semmi mást nem tud csak a dolgát, de azt NAGYON!!eszméletlen jó, mindenkinek ajánlom. Semmi co bubi a tankban, tökéletes beoldás, köszönhetően persze papóéknak. És hangtalan 
|
2015. november 17., kedd 19:46 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: Tegnap este Bekerült az új Sera reaktor, kép az most nincs mert sikeresen eláztattam a ledtrafóm (nem a termék hibálya, softwares volt a probléma). Visszatérve térve az új szerzeményre, nem vagyok diy ellenes, sokat olvasgattam a diy vízszűrős megoldást de mostmar nagyon Örülök hogy nem építettem meg.. Ez a kis Sera külső reaktor semmi mást nem tud csak a dolgát, de azt NAGYON!!eszméletlen jó, mindenkinek ajánlom. Semmi co bubi a tankban, tökéletes beoldás, köszönhetően persze papóéknak. Köszönhető a Serámak Bubiszámláló jól látható helyen legyen ...
2015. november 17., kedd 18:33 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
Tegnap este Bekerült az új Sera reaktor, kép az most nincs mert sikeresen eláztattam a ledtrafóm (nem a termék hibálya, softwares volt a probléma). Visszatérve térve az új szerzeményre, nem vagyok diy ellenes, sokat olvasgattam a diy vízszűrős megoldást de mostmar nagyon Örülök hogy nem építettem meg.. Ez a kis Sera külső reaktor semmi mást nem tud csak a dolgát, de azt NAGYON!!eszméletlen jó, mindenkinek ajánlom. Semmi co bubi a tankban, tökéletes beoldás, köszönhetően persze papóéknak.
|
2015. november 17., kedd 10:52 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Nincs semmi pánik, nyugodt vagyok mindenüt jönnek új szép hajtások a növényeke. Ami Számomra új hogy a HM-t is két nap alatt beborította a barnaság. Eddig csak a "régi" akiban csak fonalalgával küzdöttem meg általában sikerrel. Ezzel a zöld-barna valamivel még nem kunfuztam, azt se tudom mi a becsületes neve. Sajnos egyre biztosabb hogy a régi talaj (hatalmas bubik keletkeznek benne) a megnövelt fényerő, kevés co az ok, de ha ellepik az algát a növények szerintem megszün. Ha nem sajna lezdem előröl....
U.i van két üveg ki-be folyóm, de nem vagyok hajlandó berakni, 2 nap alatt elszineződnek de ami késik nem mulik Slycho. Azért jó lenne megkeresni az okot , nem kellene algásnak lenni . Főleg , ha a talaj át is takarítod néha Holnap veszek egy sera külső co miafenét ( nem jutt eszembe) sok fele jár az agyam, meg TF makrót, meglátom mi lesz. A pilács erejéből is vissza kellene venni vagy megemelni mivel csak pár cm-re van a vízfelszintől meg ráadásul jol meg van emelve a hátsó rész bár oda kevesebb led is van rakva. Nem tudom meglátom lesz e változás. Ja ami még feltünt 2 helyen sikerült kiforgatni a tropica Nutrition kapszula tartalmát a talajból, de azt már eltüntettem.. Én azt hiszem , hogy csupán a világítás megoldásával elmúlna minden probléma . A fényerőt vegyem vissza,vagy magasabbra tegyem Szerinted? (az első egyszerűbb mivel dimelhető)
|
2015. november 15., vasárnap 22:59 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Nincs semmi pánik, nyugodt vagyok mindenüt jönnek új szép hajtások a növényeke. Ami Számomra új hogy a HM-t is két nap alatt beborította a barnaság. Eddig csak a "régi" akiban csak fonalalgával küzdöttem meg általában sikerrel. Ezzel a zöld-barna valamivel még nem kunfuztam, azt se tudom mi a becsületes neve. Sajnos egyre biztosabb hogy a régi talaj (hatalmas bubik keletkeznek benne) a megnövelt fényerő, kevés co az ok, de ha ellepik az algát a növények szerintem megszün. Ha nem sajna lezdem előröl....
U.i van két üveg ki-be folyóm, de nem vagyok hajlandó berakni, 2 nap alatt elszineződnek de ami késik nem mulik Slycho. Azért jó lenne megkeresni az okot , nem kellene algásnak lenni . Főleg , ha a talaj át is takarítod néha Holnap veszek egy sera külső co miafenét ( nem jutt eszembe) sok fele jár az agyam, meg TF makrót, meglátom mi lesz. A pilács erejéből is vissza kellene venni vagy megemelni mivel csak pár cm-re van a vízfelszintől meg ráadásul jol meg van emelve a hátsó rész bár oda kevesebb led is van rakva. Nem tudom meglátom lesz e változás. Ja ami még feltünt 2 helyen sikerült kiforgatni a tropica Nutrition kapszula tartalmát a talajból, de azt már eltüntettem.. Én azt hiszem , hogy csupán a világítás megoldásával elmúlna minden probléma .
2015. november 15., vasárnap 22:49 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: Nincs semmi pánik, nyugodt vagyok mindenüt jönnek új szép hajtások a növényeke. Ami Számomra új hogy a HM-t is két nap alatt beborította a barnaság. Eddig csak a "régi" akiban csak fonalalgával küzdöttem meg általában sikerrel. Ezzel a zöld-barna valamivel még nem kunfuztam, azt se tudom mi a becsületes neve. Sajnos egyre biztosabb hogy a régi talaj (hatalmas bubik keletkeznek benne) a megnövelt fényerő, kevés co az ok, de ha ellepik az algát a növények szerintem megszün. Ha nem sajna lezdem előröl....
U.i van két üveg ki-be folyóm, de nem vagyok hajlandó berakni, 2 nap alatt elszineződnek de ami késik nem mulik Slycho. Azért jó lenne megkeresni az okot , nem kellene algásnak lenni . Főleg , ha a talaj át is takarítod néha Holnap veszek egy sera külső co miafenét ( nem jutt eszembe) sok fele jár az agyam, meg TF makrót, meglátom mi lesz. A pilács erejéből is vissza kellene venni vagy megemelni mivel csak pár cm-re van a vízfelszintől meg ráadásul jol meg van emelve a hátsó rész bár oda kevesebb led is van rakva. Nem tudom meglátom lesz e változás. Ja ami még feltünt 2 helyen sikerült kiforgatni a tropica Nutrition kapszula tartalmát a talajból, de azt már eltüntettem..
|
2015. november 15., vasárnap 22:04 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: Nincs semmi pánik, nyugodt vagyok mindenüt jönnek új szép hajtások a növényeke. Ami Számomra új hogy a HM-t is két nap alatt beborította a barnaság. Eddig csak a "régi" akiban csak fonalalgával küzdöttem meg általában sikerrel. Ezzel a zöld-barna valamivel még nem kunfuztam, azt se tudom mi a becsületes neve. Sajnos egyre biztosabb hogy a régi talaj (hatalmas bubik keletkeznek benne) a megnövelt fényerő, kevés co az ok, de ha ellepik az algát a növények szerintem megszün. Ha nem sajna lezdem előröl....
U.i van két üveg ki-be folyóm, de nem vagyok hajlandó berakni, 2 nap alatt elszineződnek de ami késik nem mulik Slycho. Azért jó lenne megkeresni az okot , nem kellene algásnak lenni . Főleg , ha a talaj át is takarítod néha
2015. november 15., vasárnap 21:49 |
|
|