Hihetetlen hogy hova fejlődik a teknika pár év alatt. Ezt a képet egy újonnan kapott telóval csináltam,semmi előkészület nélkül, csak úgy ellőttem. Sokkal jobb lett a kép mint amit a canonnal csináltam előkészület nélkül egyszerűen szar az érzékelője a telefonhoz képest. Persze az ada nag miatt nehéz fotózni,de az új telefonnal megoldom most már gond nélkül.
Olyan dolgok is érdekelnének hogy nem baj ha teszek alá táptalajt,mert állítólag tartalmaz mikro elemeket,ha teszek alá táptalajt nem lesz túl koncentrált a tápanyag szint és nem algásodik így a víz? Ködöl e úgy mint az amazonia stb.
Ha a tapasztalataim segítenek .. A tropica alá a Sera substratjat tettem és ez az összeállítás nagyon sikeres. A miértre a válaszom : nem láttam a Tropica suptsratjaban a régi spagnum moha maradványokat , míg a Sera táptalajában igen , benne van . Ha nem sietsz a berendezéssel , akkor lehetséges , hogy egy új táptalajt is fogok tudni ajánlani .
Egyáltalán nem sietek a átrendezéssel,sztem kb év vége fele lesz rescape, vagy még később. Bár nálam soha nem tudni Egyszerűen csak a kíváncsiság miatt kérdezgetek, meg hogy másnak mi a tapasztalat a tropicás talajjal.
2015. október 10., szombat 15:48
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Olyan dolgok is érdekelnének hogy nem baj ha teszek alá táptalajt,mert állítólag tartalmaz mikro elemeket,ha teszek alá táptalajt nem lesz túl koncentrált a tápanyag szint és nem algásodik így a víz? Ködöl e úgy mint az amazonia stb.
Ha a tapasztalataim segítenek .. A tropica alá a Sera substratjat tettem és ez az összeállítás nagyon sikeres. A miértre a válaszom : nem láttam a Tropica suptsratjaban a régi spagnum moha maradványokat , míg a Sera táptalajában igen , benne van . Ha nem sietsz a berendezéssel , akkor lehetséges , hogy egy új táptalajt is fogok tudni ajánlani .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.