Szerző |
Üzenet |
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Július 6.-án volt az indítás,ne mondjátok már hogy nem alakult ki a megfelelő baciizé ennyi idő alatt?Hétvégén volt 6 hete  .De még mindig nem értem mi köze a talajomhoz.Tolok nitrivecet akkor a talaj mit fog változni ettől?sorry mindenkitől de ezt nem értem még
|
2013. augusztus 20., kedd 19:37 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Evereka írta: papó írta: Evereka írta: És hogyan tudnám rábírni? Nitrivec és türelem Hagy kérdezzem meg csak óvatosan ,minek kell nitrivec az akiba?az egy vízelőkészítő szer,mennnyiben befolyásolja a talajt esetemben ez a szer?Okosítsatok ki lécci!!Biostarter ugy írja a leírása ,de azt toltam a vízbe tudod amit küldtél.Vagy nem volt elég a mennyiség?Igaz nem nitrivec volt  Amit küldtem az jó lenne számodra , de nem tudsz hozzájutni újabb adaghoz.Ezért írtam nitrivecet.
2013. augusztus 20., kedd 19:18 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Evereka írta: Hagy kérdezzem meg csak óvatosan ,minek kell nitrivec az akiba?az egy vízelőkészítő szer,mennnyiben befolyásolja a talajt esetemben ez a szer?Okosítsatok ki lécci!!Biostarter ugy írja a leírása ,de azt toltam a vízbe tudod amit küldtél.Vagy nem volt elég a mennyiség?Igaz nem nitrivec volt  A nitrivec az baci kúltúra. Mivel az akvárium indításnál 4 hetet kell várni az élőlények betelepítésénél, azért, hogy a megfelelő bacikultúra kialakuljon és létrejöjjön a megfelelő életminőségű közeg. A nitrivec ezt felgyorsítja mivel egyből bacikat adagolsz a vízbe és nem kel várni míg szaporodnak.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 20., kedd 18:53 |
|
 |
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
papó írta: Evereka írta: papó írta: A talajod még mindig nem müködik rendesen. Nagyon jól látható a talaj közeli képen. Ezt a Sp mini sem szereti ezért lyukas néhány levél. És hogyan tudnám rábírni? Nitrivec és türelem Hagy kérdezzem meg csak óvatosan ,minek kell nitrivec az akiba?az egy vízelőkészítő szer,mennnyiben befolyásolja a talajt esetemben ez a szer?Okosítsatok ki lécci!!Biostarter ugy írja a leírása ,de azt toltam a vízbe tudod amit küldtél.Vagy nem volt elég a mennyiség?Igaz nem nitrivec volt 
|
2013. augusztus 20., kedd 18:50 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Evereka írta: papó írta: A talajod még mindig nem müködik rendesen. Nagyon jól látható a talaj közeli képen. Ezt a Sp mini sem szereti ezért lyukas néhány levél. És hogyan tudnám rábírni? Nitrivec és türelem
2013. augusztus 20., kedd 18:33 |
|
 |
Evereka
|
papó írta: A talajod még mindig nem müködik rendesen. Nagyon jól látható a talaj közeli képen. Ezt a Sp mini sem szereti ezért lyukas néhány levél. És hogyan tudnám rábírni?
|
2013. augusztus 20., kedd 18:20 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
A talajod még mindig nem müködik rendesen. Nagyon jól látható a talaj közeli képen. Ezt a Sp mini sem szereti ezért lyukas néhány levél.
2013. augusztus 20., kedd 16:13 |
|
 |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
szépleszez most vágd rembe és hagyd őket 
|
2013. augusztus 20., kedd 12:29 |
|
 |
Evereka
|
Hello mindenkinek,ujra itthol .Megmutatnám nektek a mostani állapotot,bevallom kicsit félve hagytam rá vőtársamra az akit ,de nem volt gáz nagyon egy hét után.A fronton volt egy kis nem tudom én milyen alga (fél centis szőrök az üvegen,pár centikre egymástól lobogtak).Megtisztitottam az akit ,vízcserét is megejtettem,egy hét alatt 4 -5 cm víz párolgott el ,ez sajna nem lett pótolva amig elvoltam,de sebaj.Most igy néz ki ,elég sokat nyúlottak a növények mig nem láttam őket.Persze másabb ha az ember mindennap látja ,igy nem olyan látványos a növekedés.És íme:    
|
2013. augusztus 20., kedd 12:14 |
|
 |
Evereka
|
Megmutassam? 
|
2013. augusztus 7., szerda 5:57 |
|
|