Pontos idő: 2025. április 17., csütörtök 16:15

Hozzászólás a témához  [ 235 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Következő
 Green Rainforest 
Szerző Üzenet

Nem leszek most népszerű a véleményemmel főleg annak tudatában hogy én soha még csak meg sem közelítettem ezt a szintet az akvakertészetben és azt hiszem meg sem fogom soha,mert nincs érzékem hozzá.
Mégis egy laikus,vagy inkább egy,a témában tájékozottabb amatőr gondolatai kavarognak a fejemben....
Szóval Iguazu falls.A név kötelez.Valamire utalni akar minden akvarista a névválasztásnál.Hasonlóság,előélet,életérzés,bármi.Főleg egy verseny akváriumnál.
Hát én sem szoktam ezekhez a vízesésekhez hétvégente lejárni,no.Nem tudtam hogy néz ki.Hát guglizzuk ki:
Kép

Ami nagyon hiányzik az pont a lényeg.A vízesések.Az a kettő kevés,meg (innen távolról) nem is illik a képbe,nagyon idegenül hat valami miatt.
Másik az előtér.Nem csermely,nem csobogó,mégcsak nem is egy Bükk-fennsíki búvópatak ez,hanem vízesés.Hová tűnik ennyi víz?Valahol alul,széles folyóban gyűlik össze,de ezt itt nagyon hiányolom.

Harmad sorban az elrendezésnek szerintem teraszosabbnak kellene lennie,a vízesések fölötti kilépő résznél ritkán vannak fák-bokrok,onnan a víz mindent eltakarít.

A növények,fák gyönyörűek,tényleg hozod a tőled jól megszokott formát,de valahogy a sok titkolózás után számomra kicsit...hát nem tudom.
Bocsi Béci,nagyra tartom a tehetséged,de most olyan kötözködősen hangosan gondolkodtam mint a bírák szoktak....
(nyakon pipilném magam,ha otthon ilyet tudnék)
Ne haragudj meg ezért rám... :buksi:

2014. május 18., vasárnap 15:36

Újra befotózzuk egy pici hibáért nem hagyom elveszni ezt a gyönyörűséget :D

2014. május 18., vasárnap 15:05

Bálint írta:
Molnár Béla írta:
Kép

Nagyon tetszik !
Talán egy picit még alulról fényképezném hogy monumentálisabb legyen , de így is látszik a mélység és magasság.
Jó lenne valahogyan látni a részleteket nagyobb fotón , mert látszik hogy van sok -sok elrejtett finomság.
Sok sikert !

Egy próbát megér ! ;)
Viszont vigyázni kell vele mert ha alulról fényképezi akkor jobban látszik a felszín ami ha nincs megfodrozva akkor visszatükrözi a növényeket így elveszti a tájkép hatását. szerintem.
A jobb oldalon a vízesés alját ne felejtsd el megigazítani.
A vízesés felett jobbra van egy erős becsillanás ami szintén zavaró.
A kép alsó része lehet nagyon le van vágva ki kéne próbálni hogy mit mutat ha látszik max 1cm a talajból. De ez se biztos hogy jól mutat mert akkor felmerülne bennem hogy hova tűnik a víz a vízesés alján :?: Így talán elkönyvelem hogy a fák között egy kicsi patakocska elvezeti.
A hátteret beszéltük, sajnos azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni hacsak nem kipróbálod hogy fehéren hagyod de csak ha nem ég ki a képen.

Nem biztos, hogy jó ötletek de érdemes szerintem átgondolni ;)

2014. május 18., vasárnap 14:24

HUGO írta:
SlyChocolate írta:
Tali fotók?
:? :roll:

Eszembe se jutott a fotó! :-)

Szégyeld magad Zoli.
:oops:

2014. május 18., vasárnap 12:10

SlyChocolate írta:
Tali fotók?

Eszembe se jutott a fotó! :-)

2014. május 18., vasárnap 10:01

Tali fotók?

2014. május 17., szombat 19:38

Ma a kis családommal ellátogattuk Béciékhez! Megtekintettük ezt a "kis" kádat! Egyszerűen leírhatlanul gyönyörű! Gratulálok Béci itt is! Büszke lehetsz rá! :-)

2014. május 17., szombat 19:28

Molnár Béla írta:
Bálint írta:
Molnár Béla írta:
Kép

Nagyon tetszik !
Talán egy picit még alulról fényképezném hogy monumentálisabb legyen , de így is látszik a mélység és magasság.
Jó lenne valahogyan látni a részleteket nagyobb fotón , mert látszik hogy van sok -sok elrejtett finomság.
Sok sikert !

Köszi hátrébb találsz részlet fotókat :D

Nekem is kelleni fog egy gésa ha már úgy is mész :lol:
Most kivételesen szépet alkottál .

2014. május 16., péntek 22:14
Sasszem

Molnár Béla írta:
Mexx2 írta:
Nagyon tetszik Béla bácsi, hogy csináltad meg a vízeséseket.
Mondjuk a baloldalon látszik, hogy valami mesterkélt vízesésről van szó.

Mindenesetre nekem a baloldaliak az árnyalatuk miatt nem tetszik, túlságosan beleolvad a növényzetbe a jobb oldali viszont szép fehér, csak tényleg érdekes helyen van.

Lehet arrébb kéne rakni.
Csatolmány:
21055953_b2c410d81a970dd09a3d2c57af1843d0_xl.jpg

(Miért nem látszik a kép amit feltöltök!?!?
Másnak meg látszik)

Köszi a tanácsot de majd én tudom ok :D vannak bizonyos szabályok amiket be kell tartani :D

Nem okoskodásnak szántam csak véleménynek.

2014. május 16., péntek 21:34

Kép

Kép

Kép

Kép

2014. május 16., péntek 20:30
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 235 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Következő