Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem már csak felügyelni kell a munkát! 
_________________ Pé.Zoli
|
2015. november 1., vasárnap 18:12 |
|
 |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Karbantartó brigád!   Frankó a kép! Mindenki mosolyog-vigyorog az akvárium teljesen rendben minden harmonikus! Mi kell még???
|
2015. november 1., vasárnap 18:06 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
HUGO írta: Karbantartó brigád!   Nagyon jó kép Hugó ! Erre majd öregkorodban is szívesen emlékezel ..
2015. november 1., vasárnap 18:01 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Karbantartó brigád!  
|
2015. november 1., vasárnap 17:58 |
|
 |
HUGO
|
Nálam 5 és 8 között van. Most cseréltem vizet de majd estefele rámérek.
|
2015. október 18., vasárnap 9:18 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: HUGO írta: papó írta: Látom van idegenvezető is , Gratulálok az új szerzeményekhez . Igen. Köszi! Kicsit tartottam hogy nem sikerül a beilleszkedésük! De eddig minden szuper! Remélem, neked több sikered lesz hozzájuk mint nekem! Én is fent tudom tartani egy pár hónapig őket aztán szép lassan elkopnak, már a 4. csapatom tűnik így el, pedig nagyon szeretem őket olyan mutatósak! Mennyi a KH-d?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. október 18., vasárnap 9:05 |
|
 |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: stevbig írta: HUGO írta: papó írta: Látom van idegenvezető is , Gratulálok az új szerzeményekhez . Igen. Köszi! Kicsit tartottam hogy nem sikerül a beilleszkedésük! De eddig minden szuper! Remélem, neked több sikered lesz hozzájuk mint nekem! Én is fent tudom tartani egy pár hónapig őket aztán szép lassan elkopnak, már a 4. csapatom tűnik így el, pedig nagyon szeretem őket olyan mutatósak! Rájöttél már hogy miért nem maradnak meg? Sajnos nem!
|
2015. október 18., vasárnap 8:13 |
|
 |
HUGO
|
stevbig írta: HUGO írta: papó írta: Látom van idegenvezető is , Gratulálok az új szerzeményekhez . Igen. Köszi! Kicsit tartottam hogy nem sikerül a beilleszkedésük! De eddig minden szuper! Remélem, neked több sikered lesz hozzájuk mint nekem! Én is fent tudom tartani egy pár hónapig őket aztán szép lassan elkopnak, már a 4. csapatom tűnik így el, pedig nagyon szeretem őket olyan mutatósak! Rájöttél már hogy miért nem maradnak meg?
|
2015. október 17., szombat 17:47 |
|
 |
stevbig
|
HUGO írta: papó írta: Látom van idegenvezető is , Gratulálok az új szerzeményekhez . Igen. Köszi! Kicsit tartottam hogy nem sikerül a beilleszkedésük! De eddig minden szuper! Remélem, neked több sikered lesz hozzájuk mint nekem! Én is fent tudom tartani egy pár hónapig őket aztán szép lassan elkopnak, már a 4. csapatom tűnik így el, pedig nagyon szeretem őket olyan mutatósak!
|
2015. október 17., szombat 17:30 |
|
 |
HUGO
|
papó írta: Látom van idegenvezető is , Gratulálok az új szerzeményekhez . Igen. Köszi! Kicsit tartottam hogy nem sikerül a beilleszkedésük! De eddig minden szuper!
|
2015. október 17., szombat 16:56 |
|
|