Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Jogos a kérdésed Sly! Elöszőr a lámpa kapcsolóit kapcsoltam le bedugott dugajjal. Továbbra is villogott. Utána a világítás dugvilláit forgattam meg az időkapcsolóban! Továbbra is villogott. Utána gondolkodtam(mert néha szoktam bármilyen hihetetlen) hogy megfordítom az időkapcsolót. De hely hiány miatt nem jött össze. Így a hosszabbító dugvilláját forgattam meg. Most már egy órája hogy lekapcsolt a pilács és eddig nem villogott. Lehet hogy megoldódott a probléma!? Ennyi! Ilyen egyszerű, ezért van a fórum! Örülök, hogy segíthettem! 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. szeptember 1., vasárnap 21:10 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jogos a kérdésed Sly! Elöszőr a lámpa kapcsolóit kapcsoltam le bedugott dugajjal. Továbbra is villogott. Utána a világítás dugvilláit forgattam meg az időkapcsolóban! Továbbra is villogott. Utána gondolkodtam(mert néha szoktam bármilyen hihetetlen) hogy megfordítom az időkapcsolót. De hely hiány miatt nem jött össze. Így a hosszabbító dugvilláját forgattam meg. Most már egy órája hogy lekapcsolt a pilács és eddig nem villogott. Lehet hogy megoldódott a probléma!?
_________________ Pé.Zoli
|
2013. szeptember 1., vasárnap 21:07 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: SlyChocolate írta: Kétpolusú időkapcsoló szerintem megoldaná a villódzást. Lehet. Ha jól értem a problémát mikor a lekapcsol az időkapcsolód akkor a fénycsöveid kikapcsolt állapotban ionizálnak? Tehát nagyon kevés fény látszik, ami nem folyamatosan fel-fel villan? Általában ez akkor előfordulni ha hagyományos előtétek (fojtó tekercs) nulláját szakítjuk és a fázis pedig nem szakad meg. Persze elektronikus előtétek esetén is lehet. Épp ezért mondtam Neked a chat-en, hogy fordítsd meg a dugvillát. Amire írtad megtörtént és a helyzet nem változott. Remélem az időkapcsolót dugtad fordítva a fali aljzatba és nem az abba bedugott lámpa kábelt!? Mert ha nem akkor semmit nem csináltál. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. szeptember 1., vasárnap 20:51 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Kétpolusú időkapcsoló szerintem megoldaná a villódzást. Lehet.
|
2013. szeptember 1., vasárnap 20:41 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Mikor vettem a lámpát akkor a másik fórumon olvastam hogy van olyan idő kapcsoló ami mind a két pólust megszakítja, ez által semmi féle energiát nem kap és nem is fog villogni. Én ezt nem próbáltam ki mert engem nem zavart. De ez nekem elég logikusnak tűnt akkor. Ha zavart volna biztos hogy ezt a verziót próbálom ki.
|
2013. szeptember 1., vasárnap 20:39 |
|
 |
SlyChocolate
|
Kétpolusú időkapcsoló szerintem megoldaná a villódzást.
|
2013. szeptember 1., vasárnap 20:34 |
|
 |
HUGO
|
papó írta: HUGO írta: SlyChocolate írta: Zoli. Megoldódott már a lámpád villódzása? Nem. Be kell hozzad Hugó , hogy Deck megnézze. Ha nem tudom megoldani beviszem. Még nem adom fel! 
|
2013. szeptember 1., vasárnap 20:28 |
|
 |
HUGO
|
asera írta: HUGO írta: SlyChocolate írta: Zoli. Megoldódott már a lámpád villódzása? Nem. Szólj az EON-nak  Nem az áramszolgáltatással van a probléma! 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HUGO 2013. szeptember 1., vasárnap 20:28-kor.
|
2013. szeptember 1., vasárnap 20:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
HUGO írta: SlyChocolate írta: Zoli. Megoldódott már a lámpád villódzása? Nem. Be kell hozzad Hugó , hogy Deck megnézze.
2013. szeptember 1., vasárnap 20:22 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: SlyChocolate írta: Zoli. Megoldódott már a lámpád villódzása? Nem. Szólj az EON-nak 
|
2013. szeptember 1., vasárnap 20:13 |
|
|