|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 22:12
|
Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
4 db Sylvania került be.
_________________ Pé.Zoli
|
2013. december 7., szombat 19:08 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Már pontot tettem az ügy végére.  És végül mi lett?
_________________ Sólyom Gábor
|
2013. december 7., szombat 19:05 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: HUGO írta: pit975 írta: Bár nem sok látszik belőle, de innen nézve is szuper lessz! Klasszul néz ki öregem! Frankó a lámpa is, látom beszerezted. Milyen csövekkel vetted? Köszi! Egyenlőre a gyári csövek vannak benne, de terv szerint majd sera csövekre cserélem! Vagy ne tegyem? Itt viszont kérem a Te és a Többiek véleményét aki használ, használt ilyen világítást! Helló átpörgettem a naplódat újra, és ezt találtam. Bocsi de jobb későn mint soha Én vettem minden féle csövet bele próbából ( jbl, arcadia, sima 6500k csövet) de nem lett se szebb se jobb az akváriumnak, a gyári olcsó plant és a 10000k csövek teljesen megfelelnek esztétikai látványra és a növények is szépen fejlődtek alatta!! A többi csak pénz kidobás volt a részemről.  Köszi pit! Már pontot tettem az ügy végére. 
|
2013. december 7., szombat 17:50 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
pit975 írta: HUGO írta: pit975 írta: Bár nem sok látszik belőle, de innen nézve is szuper lessz! Klasszul néz ki öregem! Frankó a lámpa is, látom beszerezted. Milyen csövekkel vetted? Köszi! Egyenlőre a gyári csövek vannak benne, de terv szerint majd sera csövekre cserélem! Vagy ne tegyem? Itt viszont kérem a Te és a Többiek véleményét aki használ, használt ilyen világítást! Helló átpörgettem a naplódat újra, és ezt találtam. Bocsi de jobb későn mint soha Én vettem minden féle csövet bele próbából ( jbl, arcadia, sima 6500k csövet) de nem lett se szebb se jobb az akváriumnak, a gyári olcsó plant és a 10000k csövek teljesen megfelelnek esztétikai látványra és a növények is szépen fejlődtek alatta!! A többi csak pénz kidobás volt a részemről.  Meg sem találtam az idézetet 
2013. december 7., szombat 17:10 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
HUGO írta: pit975 írta: Bár nem sok látszik belőle, de innen nézve is szuper lessz! Klasszul néz ki öregem! Frankó a lámpa is, látom beszerezted. Milyen csövekkel vetted? Köszi! Egyenlőre a gyári csövek vannak benne, de terv szerint majd sera csövekre cserélem! Vagy ne tegyem? Itt viszont kérem a Te és a Többiek véleményét aki használ, használt ilyen világítást! Helló átpörgettem a naplódat újra, és ezt találtam. Bocsi de jobb későn mint soha Én vettem minden féle csövet bele próbából ( jbl, arcadia, sima 6500k csövet) de nem lett se szebb se jobb az akváriumnak, a gyári olcsó plant és a 10000k csövek teljesen megfelelnek esztétikai látványra és a növények is szépen fejlődtek alatta!! A többi csak pénz kidobás volt a részemről. 
|
2013. december 7., szombat 11:18 |
|
 |
HUGO
|
novenyesakvariumok írta: Nem is rossz otlet. Kisorsoljuk kinek melyik alga jut, elalgasitjuk iszonyat mertekben, majd naponta naplozva megmutatjuk, hmindenfele alga lekuzdheto szetszedes nelkul. Na van vkinek kedve hozza? ( en csak cyanot nem szerretnek, a tobbi johet) Na akkor Te már kezdheted is 
|
2013. december 5., csütörtök 21:41 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Nem is rossz otlet. Kisorsoljuk kinek melyik alga jut, elalgasitjuk iszonyat mertekben, majd naponta naplozva megmutatjuk, hmindenfele alga lekuzdheto szetszedes nelkul. Na van vkinek kedve hozza? ( en csak cyanot nem szerretnek, a tobbi johet)
|
2013. december 5., csütörtök 20:50 |
|
 |
HUGO
|
KaZe Zoli! Annyira azért nem unatkozom! 
|
2013. december 2., hétfő 19:17 |
|
 |
HUGO
|
hunwarp írta: Ez továbbra is tökéletes. Köszi!
|
2013. december 2., hétfő 19:17 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
HUGO írta: Azért van alga! Olyan akvárium nincs ahol ne lenne alga! Aki keres az talál!  Hugo, lehet, össze kellene dobni neked egy fainul algázó medencét is, hogy ne unalmaskodj. Vagy ha már így van, akkor néhány részletfotót mutathatnál. 
2013. december 2., hétfő 10:44 |
|
|