Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Pé.Zoli
|
2014. január 12., vasárnap 20:54 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: HUGO írta: Csak nyugottan engem nem zavar! Legalább feldobjátok az unalmas naplómat!  Ne hülyéskedj már, én legalább 3szor töviről hegyire át olvastam, jó kis napló ez!!  Nem unalmas ez, ki mondta, hogy az?! 
_________________ K.Tamás
|
2014. január 4., szombat 10:00 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
HUGO írta: Csak nyugottan engem nem zavar! Legalább feldobjátok az unalmas naplómat!  Majd jössz ide egy fényképpel , de hátha Mexx átteszi ezt a beszélgetést a talajok topicba.
2014. január 3., péntek 22:54 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csak nyugottan engem nem zavar! Legalább feldobjátok az unalmas naplómat! 
|
2014. január 3., péntek 22:53 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Hugó bocs az off-ért.
|
2014. január 3., péntek 22:49 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: A biostart tudja eltakarítani a bomlástermékek nagy részét. A Dr Gardennel nem mennék fölé a javasoltnak. 1ml /10 liter /hét A Te akváriumod esetében - mivel jó pár halacska van - a macro tápot visszavenném a felére , majd ha lehet akkor a negyedére. Hozzáteszem , hogy minden akvárium más. A mostani növényeid nem igényelnek több tápot. B
2014. január 3., péntek 20:53 |
|
 |
HUGO
|
papó írta: A biostart tudja eltakarítani a bomlástermékek nagy részét. A Dr Gardennel nem mennék fölé a javasoltnak. 1ml /10 liter /hét A Te akváriumod esetében - mivel jó pár halacska van - a macro tápot visszavenném a felére , majd ha lehet akkor a negyedére. Ok. Rendben.
|
2014. január 3., péntek 20:52 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
A biostart tudja eltakarítani a bomlástermékek nagy részét. A Dr Gardennel nem mennék fölé a javasoltnak. 1ml /10 liter /hét A Te akváriumod esetében - mivel jó pár halacska van - a macro tápot visszavenném a felére , majd ha lehet akkor a negyedére.
2014. január 3., péntek 20:47 |
|
 |
HUGO
|
papó írta: HUGO írta: Nyírás után a barna alga jelent meg a parvulán. Valószinű a magas tápozásnak is köszönhető. Már most a parvula helyre jött. Naponta egy kis Biostarttal rásegítek az alga vissza szorításában. Sikeresnek látom. Nagyon sok az a táp Hugó ! A barna alga nyírás után a növényeken keletkező "sebek" miatt van. A növények igyekeznek "betömni " a a szárukon keletkezett sérüléseket , mert a tápanyagok egy része elszivárog a szabadba míg nem zárt az "érrendszer". Gondolj arra mikor megszúrod az ujjad és pillanatok alatt kis alvadt vérlemezkékkel a szervezet eltömíti a rést. Hasonló dolog történik a növényekkel de ott cukor szerű lemezkék veszik át a vérlemezkék szerepét. Természetes , hogy ezen könnyen megragad minden szennyeződés és jön rá az alga. Értem. Mit javasolsz? Te hogy tápoznád? Biostart használat jogos?
|
2014. január 3., péntek 20:37 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: Nyírás után a barna alga jelent meg a parvulán. Valószinű a magas tápozásnak is köszönhető. Már most a parvula helyre jött. Naponta egy kis Biostarttal rásegítek az alga vissza szorításában. Sikeresnek látom. Nagyon sok az a táp Hugó ! A barna alga nyírás után a növényeken keletkező "sebek" miatt van. A növények igyekeznek "betömni " a a szárukon keletkezett sérüléseket , mert a tápanyagok egy része elszivárog a szabadba míg nem zárt az "érrendszer". Gondolj arra mikor megszúrod az ujjad és pillanatok alatt kis alvadt vérlemezkékkel a szervezet eltömíti a rést. Hasonló dolog történik a növényekkel de ott cukor szerű lemezkék veszik át a vérlemezkék szerepét. Természetes , hogy ezen könnyen megragad minden szennyeződés és jön rá az alga.
2014. január 3., péntek 20:27 |
|
|