Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2014. március 27., csütörtök 20:19 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: Én FBS el csináltam meg a vízesést a lávakőn.Úgy, hogy kivettem a vízből a követ megszárítottam hajszárítóval és utánna bekentem vele elég vastagon. mikor kicsit kötött kb 10 perc után visszatettem az akvába semminek és senkinek semmi baja sem lett tőlle sőt utánna két nappal Ati vizelemzést csinált és az eredmény az volt hogy mutogatni kéne a vizemet olyan jók voltak az értékek. Tehát én semmi negatívumot nemtapasztaltam e téren. Aztak...va... Bátor vagy,mintha magamat látnám,csak lazán 
|
2014. március 27., csütörtök 20:18 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi Fiúk! Csak egyre gondolunk... Ha fán jó az "ősi módszer" a lávaköveken miért ne működne... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 27., csütörtök 20:18 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Én FBS el csináltam meg a vízesést a lávakőn.Úgy, hogy kivettem a vízből a követ megszárítottam hajszárítóval és utánna bekentem vele elég vastagon. mikor kicsit kötött kb 10 perc után visszatettem az akvába semminek és senkinek semmi baja sem lett tőlle sőt utánna két nappal Ati vizelemzést csinált és az eredmény az volt hogy mutogatni kéne a vizemet olyan jók voltak az értékek. Tehát én semmi negatívumot nemtapasztaltam e téren. Ecetsav ide vagy oda.!!!!
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. március 27., csütörtök 20:17 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én tök simán telenyomkodtam az összes 1 milinél nagyobb lyukat vagy repedést.. egy deka moha sem jött ki a helyéről és nagyon jól elvannak.. azóta már több vízcsere is volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tommyv 2014. március 27., csütörtök 20:17-kor.
|
2014. március 27., csütörtök 20:17 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Zoli én nem szaroznék a helyedben a kőre-növény dologban ha moháról van szó és láva kőről. (... és nem is fogok ha magamnak csinálom majd egyszer...) Damil amíg benövik a követ a növények...pár hét... utána damil le és ott is maradnak a helyükön... Egy vékony damil alig látszik pár napra kibírható... Szerintem... Én nem mérgezném semmilyen nem odaillő agresszív cuccal az akvát.  Én 0,15-ös damilt használok 
|
2014. március 27., csütörtök 20:16 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Zoli én nem szaroznék a helyedben a kőre-növény dologban ha moháról van szó és láva kőről. (... és nem is fogok ha magamnak csinálom majd egyszer...) Damil amíg benövik a követ a növények...pár hét... utána damil le és ott is maradnak a helyükön... Egy vékony damil alig látszik pár napra kibírható... Szerintem... Én nem mérgezném semmilyen nem odaillő agresszív cuccal az akvát. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 27., csütörtök 20:14 |
|
 |
asera
|
Amit mi használunk a szakmában profi tömítő anyagokat,vizben,olajban,zsíros felületen is megkötnek,de az is mind ecetsavas. Pedig faszántosan lehetne vele mohát ragasztani 
|
2014. március 27., csütörtök 20:09 |
|
 |
SlyChocolate
|
Multis írta: asera írta: Multis írta: Jogos...ha már a ragasztáshoz is használják erre is biztosan jó lesz.Bár nem tudom víz alatt menyire tud megkötni  Isten őrizz hogy víz alatt használjátok az fbs-t!!! Durván ecetsavas,hamár kipárolgott belőle,akkor nem veszélyes,de addig nagyon is! Pillanatragasztó nálam mindegyik féle fehéredett,próbáltam párat. Lávakőbe dörgöld bele a mohát,megmarad. Keresd a nagyobb lukakat! Akkor ez nem jó megoldás, most ebben a vizes szakmában  csak szárazon lehet használni Így van.  Nedves felületen nem tapad meg. Ez talán még rá is van írva...
|
2014. március 27., csütörtök 20:08 |
|
 |
SlyChocolate
|
Azért azt ne felejtsd el Zoli a pillanat ragacsok hatóanyaga cián. Csak szárazon használnám amíg megköt. Mert másképp az akva vizébe oldódhat a mérgező anyag...
|
2014. március 27., csütörtök 20:06 |
|
|