Kedves ismerősöm által megérkezett a carbo is,ami ha jól tudom kalandos úton érkezett meg a boltba! Karbantartás utáni mobilos(sajnos csak ez van) képek! Monte carlos dobozban a világbajnok garni kaja! 1 éve így indult Ez lett belőle!Köszönöm Tropicalfish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gábor! Köszönöm a garnéla csemegét(meg minden mást is).Nagyon rá vannak az rc-k kattanva. Egy akril csővel juttatom le a célterületre,mert nem érne le a plattik miatt ,mert ők is túrnák befelé ha hagynám. Az ültetés nem az erősségem ,lehet nem vagyok elég türelmes ehhez a művelethez,meg nem is látom jól mit csinálok A monte carlot szétszedtem és leültettem,igaz nem látszik,de ott van. Csak mobilos fotóm van: Alga van,igaz nem sok,nem zavar.Minden ok az akváriummal Most tűnt fel hogy a fűtő nincs bent,22 fokos a vizem szerintem kevés,ezért ma berakom a fűtőt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.