Szerző |
Üzenet |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
T.Tamás30 írta: Mai fejjel már én sem biztos,hogy dragon követ vennék mert sokat szívok miatta  A tisztítást elmondta papó, hogy hogy kell, úgyhogy remélem nem járok úgy, mint te.
|
2012. június 28., csütörtök 20:18 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
N-emy írta: Ha már belevágsz ebbe az köves akvárium csodába ,akkor legyen valami elgondolásod is róla  . Utánaolvasnék ,hogyan is működik ez igazából. Ne vedd zokon ,de a jelenlegi elrendezésed kicsit összedobált. Két álló kővel megtámasztani egy középen fekvő követ  Van elgondolásom róla, a kellő növények is megvannak, csak a padlón nem lehet kivitelezni. Természetesen már utána olvastam, még nem egy angol oldalon is.
|
2012. június 28., csütörtök 20:17 |
|
 |
AQViktor
|
DeKol írta: Szia Viktor! Mostanában elég sok iwagumi-t néztem meg, szerintem a fekvő köved túl nagy darab, én azt a helyedbe 3-4 darabba széttörném, a jobb és a bal köved szinte azonos magasságú, azt majd a talajformálásnál próbáld meg eldönteni melyik a fő köved.Másik ami nekem félő dolog és ezért is nem mertem Dragon követ venni, az a dolog hogy nem tudod 100%ig teljesen kitakarítani és e miatt algád lehet /szerintem/  Először is köszi a tanácsot!  A fekvő kő szerintem sem jó, ezért nem is tettem be az akvába.(meg mert persze koszosak még) Viszont, itt a talajon(szoba) ez volt a legjobb, amit össze tudtam dobni. A talajban sokkal több lehetőségem lesz.
|
2012. június 28., csütörtök 20:15 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: Alaposan mosd ki magasnyomásúval , Én itt b.tam el,nem kicsit ellenben nagyon 
|
2012. június 28., csütörtök 18:31 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A Dragon lényege , hogy alaposan nézd meg a struktúráját . Ne legyen eltérő a felépítése. Ha megnézed , olyan mintha egy darab kő tört volna több részre. Alaposan mosd ki magasnyomásúval , ahogyan beszéltük. A lukak állására is figyelj oda. Meg tudod oldani tudom ..
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. június 28., csütörtök 18:24 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Mai fejjel már én sem biztos,hogy dragon követ vennék mert sokat szívok miatta 
|
2012. június 28., csütörtök 18:17 |
|
 |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Ha már belevágsz ebbe az köves akvárium csodába ,akkor legyen valami elgondolásod is róla  . Utánaolvasnék ,hogyan is működik ez igazából. Ne vedd zokon ,de a jelenlegi elrendezésed kicsit összedobált. Két álló kővel megtámasztani egy középen fekvő követ 
|
2012. június 28., csütörtök 17:59 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia Viktor! Mostanában elég sok iwagumi-t néztem meg, szerintem a fekvő köved túl nagy darab, én azt a helyedbe 3-4 darabba széttörném, a jobb és a bal köved szinte azonos magasságú, azt majd a talajformálásnál próbáld meg eldönteni melyik a fő köved.Másik ami nekem félő dolog és ezért is nem mertem Dragon követ venni, az a dolog hogy nem tudod 100%ig teljesen kitakarítani és e miatt algád lehet /szerintem/ 
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. június 28., csütörtök 17:36 |
|
 |
AQViktor
|
Itt egy kép az egyik lehetséges kompozícióról:  Véleményeket várom! 
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára AQViktor 2012. szeptember 3., hétfő 18:40-kor.
|
2012. június 28., csütörtök 15:53 |
|
|