Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Bekerült a levegőpumpa  (Itt ki van húzva a szűrő, azért megy a co egyenesen  ) 
2014. január 23., csütörtök 20:12 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: atis70 írta: Tomy! sera levegőpumpát vegyél nekem is olyat adott Ati és hibátlan ami a legjobb ,hogy semmit nem hallani olyan csendes.Kicsit drágább mint a gagyik de megéri. De ez csak egy javaslat!  Tény jó a cucc, de hogy semmit nem hallani az azért túlzás. Bár az is igaz nem egy Ciklon pumpa. CiklonVagy van a DIY megoldás, a traktorgumi belső.. még papó ajánlotta anno 
2014. január 22., szerda 22:23 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: Tomy! sera levegőpumpát vegyél nekem is olyat adott Ati és hibátlan ami a legjobb ,hogy semmit nem hallani olyan csendes.Kicsit drágább mint a gagyik de megéri. De ez csak egy javaslat!  Tény jó a cucc, de hogy semmit nem hallani az azért túlzás. Bár az is igaz nem egy Ciklon pumpa. Ciklon
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 22., szerda 21:44 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
tommyv írta: papó írta: Éjszakai levegőztetés kell egy pár napig , nagyon jól gondoltad... Holnap hozok tőletek valami kis levegőpumpát, remélem van raktáron  múltkor Attila mutatott 1-2t. A lámpa akasztóról valami hír?  Tomy! sera levegőpumpát vegyél nekem is olyat adott Ati és hibátlan ami a legjobb ,hogy semmit nem hallani olyan csendes.Kicsit drágább mint a gagyik de megéri. De ez csak egy javaslat! 
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. január 22., szerda 20:14 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tommyv írta: papó írta: Éjszakai levegőztetés kell egy pár napig , nagyon jól gondoltad... Holnap hozok tőletek valami kis levegőpumpát, remélem van raktáron  múltkor Attila mutatott 1-2t. A lámpa akasztóról valami hír?  Hétvégén lesz akasztó.
2014. január 22., szerda 19:33 |
|
 |
tommyv
|
papó írta: Éjszakai levegőztetés kell egy pár napig , nagyon jól gondoltad... Holnap hozok tőletek valami kis levegőpumpát, remélem van raktáron  múltkor Attila mutatott 1-2t. A lámpa akasztóról valami hír? 
2014. január 22., szerda 19:13 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
tommyv írta: papó írta: tommyv írta: Lassan tisztul a fa, meglepő módon a riccardia elég látványosan nő  .. viszont kijött a barna alga, és még egyéb finomságok is.. Most literszámra megy a neptun baci, de szerintem ide éjszakai levegőztetés kellene  Vízcsere holnap, mivel ma vizsgáztam és teljesen off vagyok + megint elfogyott az ozmó  Hol van barna alga ? Üvegen kezd kialakulni, meg a talajon látok. Szerintem sok ez a 10 RC ebbe az akiba, lehet hogy 2 kisebb amanóval ugyan itt lennék. Éjszakai levegőztetés kell egy pár napig , nagyon jól gondoltad...
2014. január 22., szerda 19:11 |
|
 |
tommyv
|
papó írta: tommyv írta: Lassan tisztul a fa, meglepő módon a riccardia elég látványosan nő  .. viszont kijött a barna alga, és még egyéb finomságok is.. Most literszámra megy a neptun baci, de szerintem ide éjszakai levegőztetés kellene  Vízcsere holnap, mivel ma vizsgáztam és teljesen off vagyok + megint elfogyott az ozmó  Hol van barna alga ? Üvegen kezd kialakulni, meg a talajon látok. Szerintem sok ez a 10 RC ebbe az akiba, lehet hogy 2 kisebb amanóval ugyan itt lennék.
2014. január 22., szerda 19:00 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
tommyv írta: Lassan tisztul a fa, meglepő módon a riccardia elég látványosan nő  .. viszont kijött a barna alga, és még egyéb finomságok is.. Most literszámra megy a neptun baci, de szerintem ide éjszakai levegőztetés kellene  Vízcsere holnap, mivel ma vizsgáztam és teljesen off vagyok + megint elfogyott az ozmó  Hol van barna alga ?
2014. január 22., szerda 18:57 |
|
 |
tommyv
|
Lassan tisztul a fa, meglepő módon a riccardia elég látványosan nő  .. viszont kijött a barna alga, és még egyéb finomságok is.. Most literszámra megy a neptun baci, de szerintem ide éjszakai levegőztetés kellene  Vízcsere holnap, mivel ma vizsgáztam és teljesen off vagyok + megint elfogyott az ozmó 
2014. január 22., szerda 18:53 |
|
|