|
Pontos idő: 2025. április 17., csütörtök 14:26
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tommyv írta: Ma volt egy komoly kis vízcsere & átalakítás és bekerült néhány garni amiről nem tudom megállapítani hogy milyen, a szomszéd halászta 3 limnobium -ért cserébe És végre néhány rossz minőségű kép:  A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huEz kész ! Nagyon jó lett . Nagyon hamar összekaptad . Pár napja még panaszkodtál ..most már dicsekedhetsz 
2013. június 7., péntek 18:51 |
|
 |
Angol
|
Hú ez negyon szép lett.
|
2013. június 7., péntek 18:42 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ma volt egy komoly kis vízcsere & átalakítás és bekerült néhány garni amiről nem tudom megállapítani hogy milyen, a szomszéd halászta 3 limnobium -ért cserébe És végre néhány rossz minőségű kép:  A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
2013. június 7., péntek 16:48 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Az amano hasznosabb de a nagyok tudnak pakolni az akváriumban. Megnézed és megdumcsizzuk.
2013. június 6., csütörtök 20:05 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: tommyv írta: Na, elég rég jelentkeztem.. Vizsga vizsga vizsga  .. A mai vízcsere is elmaradt, remélem holnap lesz rá időm.. az akit 4 napja nem láttam kivilágítva, mivel vissza vettem a világításból, és mindig lámpa kapcs. után érkezek haza..  Ahogy nézegetem kezd az alga visszavonulni(persze igen lassacskán) és elszaporodtak a kis pöttyös átlátszó házú csigák, de nem is zavar, mivel legalább tisztogatnak, és van egy kis élet a vízben. A HC jól érzi magát, annak ellenére hogy fojtogatja az alga, igen szépen terjeszkedik  A weeping, egy kicsit piszkos, de gyönyörűen növöget a kövek közt. Holnap ha minden jól megy bemegyek ozmóér + végre hozok 4-5 garnit is  Majd túl leszel a vizsgákon és többet tudsz az akival foglalkozni. A nehezén túl vagyok szerencsére ..  Milyen garnikat rakjak az akiba? Sima rc? Vagy amano? RCből egy kamionnal tudok kérni a szomszédtól  , de van aki azt mondja az amano hasznosabb 
2013. június 6., csütörtök 19:54 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
tommyv írta: Na, elég rég jelentkeztem.. Vizsga vizsga vizsga  .. A mai vízcsere is elmaradt, remélem holnap lesz rá időm.. az akit 4 napja nem láttam kivilágítva, mivel vissza vettem a világításból, és mindig lámpa kapcs. után érkezek haza..  Ahogy nézegetem kezd az alga visszavonulni(persze igen lassacskán) és elszaporodtak a kis pöttyös átlátszó házú csigák, de nem is zavar, mivel legalább tisztogatnak, és van egy kis élet a vízben. A HC jól érzi magát, annak ellenére hogy fojtogatja az alga, igen szépen terjeszkedik  A weeping, egy kicsit piszkos, de gyönyörűen növöget a kövek közt. Holnap ha minden jól megy bemegyek ozmóér + végre hozok 4-5 garnit is  Majd túl leszel a vizsgákon és többet tudsz az akival foglalkozni.
2013. június 6., csütörtök 19:47 |
|
 |
tommyv
|
Na, elég rég jelentkeztem.. Vizsga vizsga vizsga  .. A mai vízcsere is elmaradt, remélem holnap lesz rá időm.. az akit 4 napja nem láttam kivilágítva, mivel vissza vettem a világításból, és mindig lámpa kapcs. után érkezek haza..  Ahogy nézegetem kezd az alga visszavonulni(persze igen lassacskán) és elszaporodtak a kis pöttyös átlátszó házú csigák, de nem is zavar, mivel legalább tisztogatnak, és van egy kis élet a vízben. A HC jól érzi magát, annak ellenére hogy fojtogatja az alga, igen szépen terjeszkedik  A weeping, egy kicsit piszkos, de gyönyörűen növöget a kövek közt. Holnap ha minden jól megy bemegyek ozmóér + végre hozok 4-5 garnit is 
2013. június 6., csütörtök 19:41 |
|
 |
tommyv
|
papó írta: Pár garnéla legalább ház-mesterkedne az akváriumban Olyan szép most a hc gyep, várok vele jövőhétig, aztán hozok bele 5-6db ot, ha megyek ozmóér 
2013. május 31., péntek 11:54 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Pár garnéla legalább ház-mesterkedne az akváriumban
2013. május 31., péntek 10:16 |
|
 |
tommyv
|
papó írta: tommyv írta: Ma megvolt a vízcsere ozmóval, az algát kb 80% ig leszívtam, szépen levált mindenhonnan, azt hittem sokkal macerásabb lesz.. A weeping moha gyönyörű üde zöld, nem is gondoltam, hogy ilyen szép lesz, a HC továbbra is terjeszkedik, a nagyon kiálló szálakat lenyirkáltam a tetejéből. Viszont mintha láttam volna bearaszolni valami kis fehér cérna szerű férget a moha közé  15perc kémlelés után, csak 1 db ot láttam, ami nagyon pici volt.. Máshol olvastam hogy ez nem komoly, remélem tényleg így van  Amúgy végre újra öröm ránézni az akira  Adtál a féregnek lakhatási engedélyt ? Ha nem akkor gyere be a boltba -ha nagyon elszaporodna- adok rá planária irtót . Legalább most már van élőlény benne  Amúgy mit gondolsz néhány garni mehetne lassan? Vagy még necces a hc miatt?
2013. május 31., péntek 9:45 |
|
|