Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
14 db 
2019. január 15., kedd 19:27 |
|
 |
drywer79
|
papó írta: Teljesen rendben van a tápozásod . Amanda lazacra szavazok  Köszi  15db jöhet kb? 
|
2019. január 14., hétfő 21:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Teljesen rendben van a tápozásod . Amanda lazacra szavazok 
2019. január 14., hétfő 19:24 |
|
 |
drywer79
|
papó írta: Nagyon tetszik . Ha az előtered bezöldül , akkor pedig csillagos Gratulálok . Köszönöm szépen  A jelenlegi tápozás: 1pumpa planter 1pumpa macro 2 csepp color 2ml carbo A halacskák miatt érdemes lenne emelnem a macron? Illetve a felsorolt csapathalak közül melyiket lenne érdemes belerakni?  Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. január 14., hétfő 11:38 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon tetszik . Ha az előtered bezöldül , akkor pedig csillagos Gratulálok .
2019. január 13., vasárnap 23:03 |
|
 |
drywer79
|
Sziasztok! 3 hetes lett az akvárium! Beállt a víz, nőnek a növények. Minden rendben van, még az alga bumm is elkerült. (kopp kopp kopp) Pénteken megérkeztek az első lakók is: 6db panda cory 6db törpe oto 8db kék neocardinia Amit tervezek még az egy nagyobb csapat halacska, csak nem tudok dönteni, hogy mik legyenek. Amiket néztem: Vörös neon Kék neon Zöldsávos torperazbóra Hengeli razbóra Amanda lazac Szerintetek melyik halacska illene ezek közül a scape-be? Előre is köszönöm a segítséget! Így a végére jöjjenek a képek : Köszi, hogy megnézted!          Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. január 13., vasárnap 20:48 |
|
 |
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
Szép elrendezés lett Gratula hozzá . A dc alját ahol a légzsák van naponta ellenőrizd hártya lehet rajta és becsap a szintmérésnél. A felszínfodrozás erőteljes legyen nehogy behártyásodj és beszorítsa a co2 bubikat . Inkább alacsonyabb legyen általa a szinted mintsem szénsavban kis víz lépjen fel  Algamentest 
|
2018. december 21., péntek 20:02 |
|
 |
drywer79
|
papó írta: drywer79 írta: Sziasztok! Újra itt! Elindult az új akváriumom. Az első high tech aksim. Üveg : 76x35x38,5 Szűrő: Hydor prof 250 Talaj: Papó ajánlása alapján tropica aktív és felette ista 6.5 Világítás: 4x24w ody, 1db grolux 3db 6500k CO2 1 bubi/sec Növények: - anubias barteri - eleocaris acicularis mini - karácsony moha - ludwigia palustris - hydrocotyle tripartita - alternanthera reneckii mini - nem tudom a nevét, de rakok képet   - sagittaria subulata Tápok csak a TF! Várom a fejleményeket...  Köszönet a növényekért és a talajért a TropicalFishnek és Papónak! Köszönettel tartozom Vasmacso forumtársunknak is, akit állandóan zargatok a hülye kérdéseimmel, illetve a sok kőért és a CO2 palack beszerzéséért!  Utolsó gondolatként szeretném megköszönni, hogy itt lehetek és állandóan inspirálódhatok!  Pacsi!      Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Sok - sok vízfrissítés eleinte és 2 hétig csap csapvízzel . Milyen fa van az akváriumba? Érzéssel adagold a tápokat eleinte , hiszen alig van növényed . Érdemes lenne pár tó limnobium laevigatumot telepítened míg össze nem áll az akvárium . Red moor gyökér, 1 vasfa amin az anubias van és egy szőlőtőke, ami az ív. Rendben van! Szerzek ilyen növényt! Köszi a tanácsot! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2018. december 21., péntek 19:13 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
drywer79 írta: Sziasztok! Újra itt! Elindult az új akváriumom. Az első high tech aksim. Üveg : 76x35x38,5 Szűrő: Hydor prof 250 Talaj: Papó ajánlása alapján tropica aktív és felette ista 6.5 Világítás: 4x24w ody, 1db grolux 3db 6500k CO2 1 bubi/sec Növények: - anubias barteri - eleocaris acicularis mini - karácsony moha - ludwigia palustris - hydrocotyle tripartita - alternanthera reneckii mini - nem tudom a nevét, de rakok képet   - sagittaria subulata Tápok csak a TF! Várom a fejleményeket...  Köszönet a növényekért és a talajért a TropicalFishnek és Papónak! Köszönettel tartozom Vasmacso forumtársunknak is, akit állandóan zargatok a hülye kérdéseimmel, illetve a sok kőért és a CO2 palack beszerzéséért!  Utolsó gondolatként szeretném megköszönni, hogy itt lehetek és állandóan inspirálódhatok!  Pacsi!      Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Sok - sok vízfrissítés eleinte és 2 hétig csap csapvízzel . Milyen fa van az akváriumba? Érzéssel adagold a tápokat eleinte , hiszen alig van növényed . Érdemes lenne pár tó limnobium laevigatumot telepítened míg össze nem áll az akvárium .
2018. december 21., péntek 19:08 |
|
 |
drywer79
|
Sziasztok! Újra itt! Elindult az új akváriumom. Az első high tech aksim. Üveg : 76x35x38,5 Szűrő: Hydor prof 250 Talaj: Papó ajánlása alapján tropica aktív és felette ista 6.5 Világítás: 4x24w ody, 1db grolux 3db 6500k CO2 1 bubi/sec Növények: - anubias barteri - eleocaris acicularis mini - karácsony moha - ludwigia palustris - hydrocotyle tripartita - alternanthera reneckii mini - nem tudom a nevét, de rakok képet   - sagittaria subulata Tápok csak a TF! Várom a fejleményeket...  Köszönet a növényekért és a talajért a TropicalFishnek és Papónak! Köszönettel tartozom Vasmacso forumtársunknak is, akit állandóan zargatok a hülye kérdéseimmel, illetve a sok kőért és a CO2 palack beszerzéséért!  Utolsó gondolatként szeretném megköszönni, hogy itt lehetek és állandóan inspirálódhatok!  Pacsi!      Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2018. december 21., péntek 18:46 |
|
|