Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Daníí írta: N-dee így jó lesz? Igazából az első bejegyzésre kell rámenni és szerkesztés majd ott a téma címét átírni. Hát milyen csapattag vagy Te? Van még hátra vagy 120 hozzászólás amit szintén szerkeszteni kellene. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 17., szerda 15:30 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Daníí írta: N-dee így jó lesz? Igazából az első bejegyzésre kell rámenni és szerkesztés majd ott a téma címét átírni. Tökéletes! Köszi Dani, most már legalább nem halok meg teljesen hülyén 
|
2011. augusztus 17., szerda 5:20 |
|
 |
Daníí
|
N-dee így jó lesz? Igazából az első bejegyzésre kell rámenni és szerkesztés majd ott a téma címét átírni.
|
2011. augusztus 16., kedd 20:18 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-dee írta: Hathor írta: Emerald Elysium -- nekem ez ugrott be az akidról  ...és nálad a pont!!! Nagyon tetszik, köszönöm szépen Timi! Akkor a versenyen már ezzel a névvel fogom indítani  Egyébként a topic címét át lehet szerkeszteni valahogy? Csoki meg tudja változtatni .. biztosan meg is teszi 
2011. augusztus 16., kedd 18:54 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
N N-dee írta: Hathor írta: Emerald Elysium -- nekem ez ugrott be az akidról  ...és nálad a pont!!! Nagyon tetszik, köszönöm szépen Timi! Akkor a versenyen már ezzel a névvel fogom indítani  Egyébként a topic címét át lehet szerkeszteni valahogy? Nagyon szívesen, máskor is. (((Igazából a legeslegelső cím -- a csápszerű ágak miatt -- a "Scylla Waiting"  volt, de aztán arra gondoltam, nem mindenki járatos a görög mitológiában és úgysem nem értené.  )))
|
2011. augusztus 16., kedd 14:35 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Hathor írta: Emerald Elysium -- nekem ez ugrott be az akidról  ...és nálad a pont!!! Nagyon tetszik, köszönöm szépen Timi! Akkor a versenyen már ezzel a névvel fogom indítani  Egyébként a topic címét át lehet szerkeszteni valahogy?
|
2011. augusztus 16., kedd 14:19 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
N-dee írta: SlyChocolate írta: Már egész szép lett az akvád N-Dee. Gratula! Bár amit eddig láttunk Tőled attól merőben más stílusú. Ha nem haragszol meg érte adhatok neki egy hangzatosabb nevet? "White n' Green" Nekem a mai képekről ez a két szó jutott eszembe.  Örülök neki, hogy más stílusúnak látod, az az igazság, hogy próbálgatom magam mindenben, aztán egyszer majd csak körvonalazódik valamiféle irány  Nem sértődöm meg, a név határozottan tetszik egyszerű, mégis benne van a lényeg  A napló címe az csak egy dolog, de mindenképpen akartam neki adni egy jó kis nevet! Gondolkodtam is már rajta, hogy megkérlek majd titeket, hogy írjátok meg azokat a neveket, melyek elsőre eszetekbe jutnak róla, aztán kiválasztunk majd egyet közülük. Emerald Elysium -- nekem ez ugrott be az akidról 
|
2011. augusztus 16., kedd 14:01 |
|
 |
N-dee
|
Ázik az eleget az akváriumban 
|
2011. augusztus 16., kedd 6:35 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
[/quote] N-dee írta: HUGO írta: Szia N-dee!
Dekorációnak fűzfa ágat használtál. Kérdésem az hogy milyen előkészületeket csináltál vele mielőtt beraktad az akiba? Szia! Különösebb előkészületek nem kellenek. Leszedtem a kérgét, majd kiszárítottam aztán, hogy ne legyen olyan fehér, hőlégfúvóval adtam neki egy kis barnás színt és zutty be az akiba. Semmi áztatás?
_________________ Pé.Zoli
|
2011. augusztus 15., hétfő 16:50 |
|
 |
N-dee
|
KaZe írta: Azon gondolkodtam szemem pihentetve a mohás ágadon, hogy lehet érdemes lenne olyan "kínai szakállas" félére csinálni. Ugye vannak kínaiak, akiknek kevés szőr nő az arcukon, de abból mégis megpróbálnak valami szakálfélét összehözni, ami a végén úgy néz ki, mintha hullana a hajuk. Valami ilyesmi, mint ahogyan Amano is csinálni szokta.  Nem tudom...nekem ez a ritkás moha nem jön be annyira. Valahogy olyan érzésem van tőle, mint ha egy friss telepítés lenne. Az sem jó, hogy ennyire elburjánzott, valahol a kettő közti átmenetet lenne jó megtartani, de nem egy könnyen kivitelezhető mutatvány 
|
2011. augusztus 15., hétfő 13:28 |
|
|