Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Hathor, Levi, Sly! Nektek is nemkülönben köszönöm a gyerkőchöz a gratulációkat és a szurkolást is az aki rendberakásához 
|
2011. szeptember 5., hétfő 21:39 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
KaZe írta: Jól van Andris, derék kis akvakertész lesz belőle. A pólón pedig "I love daddy" hát na! Leülhetsz, fülgyula ide, fülgyula oda, csillagos ötös. Vagy mondhatom, hogy jöhet a következő?  Kösz Zoli!  Hát remélem is, hogy fog kertészkedni, azért ketten már több eséllyel indulnánk a "családi akvárium-kerekasztalnál" 
|
2011. szeptember 5., hétfő 21:24 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Jól van Andris, derék kis akvakertész lesz belőle. A pólón pedig "I love daddy" hát na! Leülhetsz, fülgyula ide, fülgyula oda, csillagos ötös. Vagy mondhatom, hogy jöhet a következő? 
2011. szeptember 5., hétfő 17:01 |
|
 |
N-dee
|
papó írta: N-dee a legfontosabb ! Csúcs a kis srác . Köszi Gábor! Apja fia 
|
2011. szeptember 4., vasárnap 22:17 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-dee a legfontosabb ! Csúcs a kis srác .
2011. szeptember 4., vasárnap 9:55 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igen, és éppen ezért tessen Neki félre tenni egy kis "kóstolót" a szeptember 10.-ei talira.  Szerintem nagyon imádni fogja. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 4., vasárnap 9:51 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Soha nem adagoltam többet mint amennyi a napi adag. Csak közvetlenül az algára. Tudod a 12000K fénycső miatt nálam is feltűnt de pár nap alatt sikerült visszaszorítanom Liquid Carboval. Jah ez volt a reklám.  No igen , de Te helyzeti előnyben vagy ..N-dee ugye nem debreceni 
2011. szeptember 4., vasárnap 9:49 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Soha nem adagoltam többet mint amennyi a napi adag. Csak közvetlenül az algára. Tudod a 12000K fénycső miatt nálam is feltűnt de pár nap alatt sikerült visszaszorítanom Liquid Carboval. Jah ez volt a reklám. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 4., vasárnap 9:43 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon sajnálom az akvád, hisz egyedülálló volt a hazai "piacon".  Lehet jobban jártál volna ha a klasszikus ecsetalga irtást választod.? Az-az fecskendőbe felszív a napi L vagy E carbo majd vízbe kézzel belegyúl és közvetlenül az algára tol a szer. Tudom nyűgös hisz bele kell nyúlni az akvába de így nem lehet gond. Nálam ez anno mindig bejött, a magasabban lévő algát pedig vízcserekor toltam meg szerrel mikor szárazra került. Persze utólag mindig okos az ember. Nagyon sajnálom ami történt. Remélem hamar a régi lesz a kerted...  Az E carbóval is el tudod tenni a növényeket "láb" alól " ha nem megfelelő arányban van adagolva. Az is egy oldat és annál sem mind egy hány százalékos 
2011. szeptember 4., vasárnap 9:37 |
|
 |
SlyChocolate
|
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon sajnálom az akvád, hisz egyedülálló volt a hazai "piacon".  Lehet jobban jártál volna ha a klasszikus ecsetalga irtást választod.? Az-az fecskendőbe felszív a napi L vagy E carbo majd vízbe kézzel belegyúl és közvetlenül az algára tol a szer. Tudom nyűgös hisz bele kell nyúlni az akvába de így nem lehet gond. Nálam ez anno mindig bejött, a magasabban lévő algát pedig vízcserekor toltam meg szerrel mikor szárazra került. Persze utólag mindig okos az ember. Nagyon sajnálom ami történt. Remélem hamar a régi lesz a kerted... 
|
2011. szeptember 4., vasárnap 9:25 |
|
|