Szerző |
Üzenet |
konczthe3rd
Csatlakozott: 2013. december 1., vasárnap 20:47 Hozzászólások: 77
|
A macroból 1ml/20l megy mindennap még a fény bekapcsolása előtt. Ami 4x54 wattal megy 5 órán keresztül, majd estére bekapcsolok mellé még 2x54 wattot és együtt megy a hat 2 órán keresztül.
|
2014. május 4., vasárnap 21:19 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Most már macroból 1ml / 20 liter /nap az adagolás ? Fenébe .. tényleg minden nagyon szép ,csak a macrandának kell még erősödnie.
2014. május 4., vasárnap 21:15 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igen-igen! Köszi a fotókat a Lotus-os alulnézetbe ku.a jó kép. Végül is milyen tápozásra álltál be, mennyi fény mellett?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 4., vasárnap 21:07 |
|
 |
konczthe3rd
Csatlakozott: 2013. december 1., vasárnap 20:47 Hozzászólások: 77
|
|
2014. május 4., vasárnap 20:55 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: De nitrátból NEM lesz ammónia. Én írtam olyat? Csak a makróelemek közé tartozó N (nitrogén) adagolást ami az ammónia alapja. Azt állítod,a macro adagolása növeli az ammónia szintet. Pedig nem,csak ezt szeretném tisztázni,mielőtt még elkezdenek ammóniát borogatni az akvába  Ááá csak rosszul fogalmazott.  Én is úgy gondolom 
|
2014. április 27., vasárnap 19:52 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: De nitrátból NEM lesz ammónia. Én írtam olyat? Csak a makróelemek közé tartozó N (nitrogén) adagolást ami az ammónia alapja. Azt állítod,a macro adagolása növeli az ammónia szintet. Pedig nem,csak ezt szeretném tisztázni,mielőtt még elkezdenek ammóniát borogatni az akvába  Ááá csak rosszul fogalmazott. 
2014. április 27., vasárnap 19:51 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: De nitrátból NEM lesz ammónia. Én írtam olyat? Csak a makróelemek közé tartozó N (nitrogén) adagolást ami az ammónia alapja. Azt állítod,a macro adagolása növeli az ammónia szintet. Pedig nem,csak ezt szeretném tisztázni,mielőtt még elkezdenek ammóniát borogatni az akvába 
|
2014. április 27., vasárnap 19:43 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: De nitrátból NEM lesz ammónia. Én írtam olyat? Csak a makróelemek közé tartozó N (nitrogén) adagolást ami az ammónia alapja.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 27., vasárnap 19:40 |
|
 |
asera
|
SlyChocolate írta: asera írta: Én meg még soha nem mértem ammóniát  Lehet van valami gond a szűréseddel... Lehet Ati...de tudtommal az ammónia olyan a növényeknek mint nekünk a kaja... Valamennyi mindig van/kell a vízbe de ha felgyűlik az már gond. Büdös víz lesz. Párszor már mértem de soha nem volt nulla. Igen,olyan a növényeknek,viszont az algáknak is. Ezért adagolunk Nitrátot,nem pedig Ammóniát,mert a nitrátot nem tudják az algák hasznosítani,a növények viszont igen. De nitrátból NEM lesz ammónia.
|
2014. április 27., vasárnap 19:17 |
|
 |
SlyChocolate
|
asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Ammónia-Nitrit-Nitrát. Ammóniából lesznek nem fordítva. Isten ments,hogy mérhető ammónia legyen az akvába,tele leszel algával. Micsoda? A nitrogén (N) az ammóniából (NH3) alakul ki, vagy hogy is érted ezt??? Én pl soha nem tudtam "nulla" ammóniát mérni az mindig van a vízben.  Kezdek belefáradni  Akkor haddjuk a fracba annyi amennyi majd a növények úgyis eldönti mi van. 
|
2014. április 27., vasárnap 19:15 |
|
|