|
Pontos idő: 2025. április 4., péntek 1:29
|
Szerző |
Üzenet |
unreal976
|
Vasmacso írta: unreal976 írta: Vasmacso írta: Mi lehet az oka hogy betomorodott a szurohomok? Szemcsemeret mekkora volt? unreal976 írta: Haaaat Reg irtam. Mert kuzdes ment. Sokmindennel. Kb semmi se volt jo. Feny. Fejlesztes volt. Mar 10 fele led vilagit felette, opal plexi elotettel. Talaj. Hat a szurohomok nem valt be. Tegnap bontottam szet, es olyan tomor volt mint ha meg hengereztek volna. Kerult alulra tropica substrat, felulre ista soil. Baci miatt kodos a viz. Mar javulnia kell, ugyhogy jelentkezni fogok.  Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről Meg nem mondom, de ket felet lehetett kapni, es a nagyobb meretet vettem. Ilyen 1,5 lehetett. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Amikor soedroztam nem volt ilyen gondom soha igaz en a 3-4 mm szemcset preferaltam, es abban a szerencses helyzetben voltam hogy a kvarchomok banyabol kozvetlenul jutotttam hozza Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről De jo neked !  Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2018. június 17., vasárnap 18:46 |
|
 |
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
unreal976 írta: Vasmacso írta: Mi lehet az oka hogy betomorodott a szurohomok? Szemcsemeret mekkora volt? unreal976 írta: Haaaat Reg irtam. Mert kuzdes ment. Sokmindennel. Kb semmi se volt jo. Feny. Fejlesztes volt. Mar 10 fele led vilagit felette, opal plexi elotettel. Talaj. Hat a szurohomok nem valt be. Tegnap bontottam szet, es olyan tomor volt mint ha meg hengereztek volna. Kerult alulra tropica substrat, felulre ista soil. Baci miatt kodos a viz. Mar javulnia kell, ugyhogy jelentkezni fogok.  Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről Meg nem mondom, de ket felet lehetett kapni, es a nagyobb meretet vettem. Ilyen 1,5 lehetett. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Amikor soedroztam nem volt ilyen gondom soha igaz en a 3-4 mm szemcset preferaltam, es abban a szerencses helyzetben voltam hogy a kvarchomok banyabol kozvetlenul jutotttam hozza Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről
|
2018. június 17., vasárnap 18:43 |
|
 |
unreal976
|
Vasmacso írta: Mi lehet az oka hogy betomorodott a szurohomok? Szemcsemeret mekkora volt? unreal976 írta: Haaaat Reg irtam. Mert kuzdes ment. Sokmindennel. Kb semmi se volt jo. Feny. Fejlesztes volt. Mar 10 fele led vilagit felette, opal plexi elotettel. Talaj. Hat a szurohomok nem valt be. Tegnap bontottam szet, es olyan tomor volt mint ha meg hengereztek volna. Kerult alulra tropica substrat, felulre ista soil. Baci miatt kodos a viz. Mar javulnia kell, ugyhogy jelentkezni fogok.  Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről Meg nem mondom, de ket felet lehetett kapni, es a nagyobb meretet vettem. Ilyen 1,5 lehetett. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2018. június 17., vasárnap 18:39 |
|
 |
Vasmacso
|
Mi lehet az oka hogy betomorodott a szurohomok? Szemcsemeret mekkora volt? unreal976 írta: Haaaat Reg irtam. Mert kuzdes ment. Sokmindennel. Kb semmi se volt jo. Feny. Fejlesztes volt. Mar 10 fele led vilagit felette, opal plexi elotettel. Talaj. Hat a szurohomok nem valt be. Tegnap bontottam szet, es olyan tomor volt mint ha meg hengereztek volna. Kerult alulra tropica substrat, felulre ista soil. Baci miatt kodos a viz. Mar javulnia kell, ugyhogy jelentkezni fogok.  Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről
|
2018. június 17., vasárnap 18:37 |
|
 |
unreal976
|
Haaaat Reg irtam. Mert kuzdes ment. Sokmindennel. Kb semmi se volt jo. Feny. Fejlesztes volt. Mar 10 fele led vilagit felette, opal plexi elotettel. Talaj. Hat a szurohomok nem valt be. Tegnap bontottam szet, es olyan tomor volt mint ha meg hengereztek volna. Kerult alulra tropica substrat, felulre ista soil. Baci miatt kodos a viz. Mar javulnia kell, ugyhogy jelentkezni fogok.  Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2018. június 17., vasárnap 18:35 |
|
 |
Vasmacso
|
SlyChocolate írta: Neon? Én csak ledet látok.  Pedig ott usznak  Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről
|
2017. december 31., vasárnap 17:57 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Neon? Én csak ledet látok. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. december 31., vasárnap 11:48 |
|
 |
Vasmacso
|
unreal976 írta: Sziasztok! Eljott az ideje, hogy elinditsam az elso hollandom naplojat. Az akvarium mar 14. napja uzemel, csak erkezesem nem volt elinditani a naplot, de most potolom. A tankrol, egy cm opti uveg, 100x40x50, attetszo sziloval ragasztva. A szures a megszokott hydor prof 600, termeszetesen tropal tuningolva, hutes, futes nem indokolt, az allando 22,5-23,5 foknak koszonhetoen. A feny is a megszokott diy ledes, de csapodott meg bele 30w full spektrum, es 40w zold, igy mar felveszi a versenyt a nagy gyartok ledes lampaival. Szerintem legalabbis. Co2 hogyne menne, 0-24be tartva a 25mg/l szintet. A viz phja igy 6,7. A talaj kozonseges szurohomok, bauhausba 25kg 1200ft. Novenylista a legkozelebbi jelentkezesemkor lesz. Termeszetesen tf tapokkal locsolok, mindenem megvan ami a novenyek fejlodesehez kell, hala a tropicalfishnek. A viz, kb felesbe van cserelve ozmo, es allott csapvizzel. Jojjenek a kepek, idorendi sorrendbe:               Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Jo indulas kivancsiaan varom a fejlodes tobbi szakaszat. Latom neont tettel az akiba igy gazdasagosabb a vilagitas is  Tapatalkkal küldve az én BLA-L09 eszközömről
|
2017. december 31., vasárnap 11:37 |
|
 |
friz74
|
Két hét alatt hatalmas fejlődés! Igen szemrevaló már most is! Algamentest! 
|
2017. december 31., vasárnap 7:51 |
|
 |
unreal976
|
Sziasztok! Eljott az ideje, hogy elinditsam az elso hollandom naplojat. Az akvarium mar 14. napja uzemel, csak erkezesem nem volt elinditani a naplot, de most potolom. A tankrol, egy cm opti uveg, 100x40x50, attetszo sziloval ragasztva. A szures a megszokott hydor prof 600, termeszetesen tropal tuningolva, hutes, futes nem indokolt, az allando 22,5-23,5 foknak koszonhetoen. A feny is a megszokott diy ledes, de csapodott meg bele 30w full spektrum, es 40w zold, igy mar felveszi a versenyt a nagy gyartok ledes lampaival. Szerintem legalabbis. Co2 hogyne menne, 0-24be tartva a 25mg/l szintet. A viz phja igy 6,7. A talaj kozonseges szurohomok, bauhausba 25kg 1200ft. Novenylista a legkozelebbi jelentkezesemkor lesz. Termeszetesen tf tapokkal locsolok, mindenem megvan ami a novenyek fejlodesehez kell, hala a tropicalfishnek. A viz, kb felesbe van cserelve ozmo, es allott csapvizzel. Jojjenek a kepek, idorendi sorrendbe:               Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2017. december 30., szombat 23:57 |
|
|