Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Oksa! Akkor majd lesörözzük. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 23., péntek 18:37 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Okés köszönöm szépen előre is. Most már télleg sokkal fogok neked tartozni:)
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. szeptember 23., péntek 18:34 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Így van komplett volt a cucc. Sodronnyal, fékkel és hozzá a rögzítőcsavar a lápatesthez. Egyedül csak a horgot kell külön beszerezni. Mindenképp igyekszem a számát megszerezni...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 23., péntek 18:33 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Drótszállal együtt vetted annyiért vagy csak magát a szerkezetet? ha sikerülne megszerezned azt nagyon megköszönném:)
|
2011. szeptember 23., péntek 18:21 |
|
 |
SlyChocolate
|
DeKol írta: Szia Sly!
Szüleim szerint érdemes meghagyni a félcső részét, plusz rápróbáltam és rájöttem hogy jó lesz, úgyis jóval fölötte szeretném tartani:).Mondtad hogy te az acéldrótos megoldást valami ismerősödtöl kaptad/vetted.Olyat nekem tudnál szerezni?Ha igen akkor mennyiért ? Őszinte leszek. Ha a volt kollégám megtudja adni a számát az illetőnek akitől szereztem akkor PM-ben megadom. Én négyet vettem tőle olyan 1000 pínzért.
|
2011. szeptember 23., péntek 18:15 |
|
 |
DeKol
|
Szia Sly!
Szüleim szerint érdemes meghagyni a félcső részét, plusz rápróbáltam és rájöttem hogy jó lesz, úgyis jóval fölötte szeretném tartani:).Mondtad hogy te az acéldrótos megoldást valami ismerősödtöl kaptad/vetted.Olyat nekem tudnál szerezni?Ha igen akkor mennyiért ?
|
2011. szeptember 23., péntek 18:07 |
|
 |
SlyChocolate
|
Meghagytad a teles magasságát? Szerinted nem lesz túl nagy úgy a lámpa az akvád magasságához képest? Nálam a 30 centi magas akvához 12 centi magas a lámpa. Tudod mondtam, hogy rakd az akád felé próbaképp. Mert ha nagyon magas a lámpa nem lesz arányban az akváriummal. Érdemes pár centitvel csökkenteni. 
|
2011. szeptember 23., péntek 17:54 |
|
 |
DeKol
|
Mai nap elkezdtem elkészíteni az akvárium világítását. Első lépés az volt hogy megcsiszoltam és lefestettem a SlyChocolate-tól kapott 30centi átmérőjű PVC csövet.  Következő feladatom az lesz hogy megcsináljam a fénycsőtartó lemezeket a pvc csőbe.
|
2011. szeptember 23., péntek 17:48 |
|
 |
DeKol
|
Sziasztok!
Szeretném bemutatni nektek az én tanuló akváriumomat,november óta üzemel, próbálgatom benne a növények szükségeit és néha azt hogy alapféltételek nélkül mit reagálnak.
Akvárium: 54 literes Szűrő:Hydor Crystal 1 Világítás:Jelenleg 2 db 50w os fémhalogén izzó világítja meg a medencét de már készül a 2-3 neonos függesztett armatúra Fűtés: fűtés nincs mert a házba állandó hőmérséklet van. Táptalaj:Tropica Plant Substrat táptalaj 2,5l Talaj:Kvarchomok kb 4kg Dekoráció:2 db dragon kő+Szőlő tőke Co2:Liqui Carbo folyékony CO2 Növénytáp: Tropica Plant Nutrition+Papó által kevert tápoldat és algaölő szer Növény: -Echinodorus uruguayensis 2 nagy tő -Eleocharis parvula -Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' -Limnobium laevigatum -Pogostemon helferi -Rotala rotundifolia -Anubias barteri 2 nagy tő -Cryptocoryne parva Halak: 4 db Pink Leopárd Dániü 8 db Neon hal 10db Hengli Rasbora 1db tisztító harcsa/nevet nem tudok/ 2db Törpe Gurámi ?db Red Cherry
Képek hamarosan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DeKol 2011. szeptember 23., péntek 18:22-kor.
|
2011. szeptember 23., péntek 17:40 |
|
|