Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A Blixa nem nagyon szereti az ásványokban nagyon gazdag vizet. Ha van lehetőséged , jó lenne egy kis ozmó vízre lecserélni mondjuk a legalább az 1/4 részét. Ha lehet többet.
2011. augusztus 30., kedd 20:06 |
|
 |
daniel018
Csatlakozott: 2011. augusztus 17., szerda 19:18 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: daniel018 írta: papó írta: Phu .../ ez a levegő kiengedése akart lenni  / Nincsen semmi probléma . Minden a terv szerint alakul.  Na akkor rendben van szerencsére  . És a blyxára tudsz valamit mondani? Málik a levele és elég barna  A Blyxa az nekem sem tetszik . Nagyon kemény vized ? Nem tudom, nem mértem...  kéne ?
|
2011. augusztus 30., kedd 20:01 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
daniel018 írta: papó írta: Phu .../ ez a levegő kiengedése akart lenni  / Nincsen semmi probléma . Minden a terv szerint alakul.  Na akkor rendben van szerencsére  . És a blyxára tudsz valamit mondani? Málik a levele és elég barna  A Blyxa az nekem sem tetszik . Nagyon kemény vized ?
2011. augusztus 30., kedd 19:27 |
|
 |
daniel018
Csatlakozott: 2011. augusztus 17., szerda 19:18 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: Phu .../ ez a levegő kiengedése akart lenni  / Nincsen semmi probléma . Minden a terv szerint alakul.  Na akkor rendben van szerencsére  . És a blyxára tudsz valamit mondani? Málik a levele és elég barna 
|
2011. augusztus 30., kedd 19:24 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Phu .../ ez a levegő kiengedése akart lenni  / Nincsen semmi probléma . Minden a terv szerint alakul. 
2011. augusztus 30., kedd 18:54 |
|
 |
daniel018
|
Sziasztok, akkor feltennék pár képet hogy mit is alakítottam tegnap. A rotalát vagdostam el és szétültettem sűrűbben a fák mögé. És rakok fel képeket a nem túl bizalomgerjesztő Cubáról.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2011. augusztus 30., kedd 12:01 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Tényleg jó lenne. Nagyon drukkolok , hogy minden jól sikerüljön első nekifutásra .
2011. augusztus 29., hétfő 22:06 |
|
 |
daniel018
|
papó írta: daniel018 írta: Vannak részei amik most a lekapcsolás előtt pár perccel is bubiznak de vannak amiknek csak a teteje zöld(ecske) a többi pedig sárga-barna. Rosszat jelent?  Az a lényeges , hogy hozzon új hajtásokat. Hétvégére kiderül.... Mindenesetre légyszi közöld az állapotát vagy 2 naponta  Majd akkor holnap rakok fel róla külön képet, kiváncsi vagyok mi a diagnózis 
|
2011. augusztus 29., hétfő 22:04 |
|
 |
daniel018
|
Gergő írta: Szia! Szerintem is jó lesz az akvárium ha bedúsulnak a zöldségek  Szerintem jó helye lehet a rotalának középen is mint valami függöny. Más! Egy kisebb észrevétel. Én ami középen van fa, talán jobb oldalról bal előre (keresztbe) elfektetném,picit talán még belefúródhatna a talajba is. De ez csak egy elképzelés. Lehet hogy én itthon döntögettem a fám és most rámjött a pár perces üres járat  Énis nagyon sokat játszadoztam a fákkal mire meglett a végleges helyük, viszont amit te mondasz az sajnos azért nem jó mert a fa eredetileg úgy van elvágva hogy ha megfordítanám akkor a front felé lenne a vágott felület. 
|
2011. augusztus 29., hétfő 21:22 |
|
 |
daniel018
|
papó írta: daniel018 írta: Vannak részei amik most a lekapcsolás előtt pár perccel is bubiznak de vannak amiknek csak a teteje zöld(ecske) a többi pedig sárga-barna. Rosszat jelent?  Az a lényeges , hogy hozzon új hajtásokat. Hétvégére kiderül.... Mindenesetre légyszi közöld az állapotát vagy 2 naponta  Feltétlenül Ja és még azt kihagytam hogy tegnap vettem észre a rotalákon a fonalalgát. Szépen fogtam, épp unatkoztam és csipesszel elkezdtem lecsipegetni, ma meg ugye átültettem őket és mégegyszer átbogarásztam és most elég jó. Gondolom ha beindulnak a növények minimalizálódik az alga jelenléte.
|
2011. augusztus 29., hétfő 21:20 |
|
|