Megint jó rég nem írtam de most olyat próbáltam amit eddig soha... Tudom már sokan csináltak ilyet de most, hogy itt volt a kolléga a Samsung s7-el (ami IP védett) erre is jutott idő... Ahogy a halaink látnak minket az akvából nézve. Amiben rajta van maga a Kolléga (Ő integet)...(ezúton is köszi a lehetőségért) az asszony bicikli és a varrógépe meg sok egyéb... Nos a videó:
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2016. október 29., szombat 22:29
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Nyaralás előtt csak írok pár sort... Minden ok most másfél hétre anyukára bízva az akva. Ami rendesen ki lett ganézva az elmúlt hetekben. Jah meg egy kép róla.
Legalább 2x ennyi növényt behoztál a boltba . Maradt azért rendesen..
Nyaralás előtt csak írok pár sort... Minden ok most másfél hétre anyukára bízva az akva. Ami rendesen ki lett ganézva az elmúlt hetekben. Jah meg egy kép róla.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Most van idő így tolok pár sort az akváról... Múlt héten eljött a pillanat fel kellett szedni a szőnyeget. Elvált a HC UG szerelem a talajtól...így kiválogatva csak az UG maradt...a HC nagyon elnyomta szegényt... Na mondom ha már így alakult akkor egy nagyobb ritkításba kezdek...talán már itt is volt az ideje lassan fél év után... Aminek a végére 5db 8 decis mikrós, kajcsis doboz telt meg zöldséggel... Egy igazi, tömény növényi komposzt, frissen, ropogósan! Volt benne minden ami az akvában volt. Most így néz ki az akva:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.