Akkor egy újabb videós szöszi. Továbbra is a régi S2-ővel készítve. Olyan amilyen de a lényeg látszik. Jó mozizást, jah és ne kíméljetek ha van kifogásolnivalótok...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Félre a tréfát sokan így vezetnek félre másokat, hogy náluk mennyire bubiznak a növények... Ők messze nem "amatőrök" sokkal inkább tudatos de béna kertészek...
Én épp e-miatt nem engedem meg magamnak ezt a luxust. Ha minden oké akkor megy az oxigén termelés a növények leveleiből, ha nem akkor meg inkább agyalás van...:"mi lehet a gond???"
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Félre a tréfát sokan így vezetnek félre másokat, hogy náluk mennyire bubiznak a növények... Ők messze nem "amatőrök" sokkal inkább tudatos de béna kertészek...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.