Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Csoki!Csak ámulok!Grat!:)
Tapatalk-kal küldve az én thl T11-el Nagyon köszönöm Miki. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 5., hétfő 19:53 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Csoki!Csak ámulok!Grat!:)
Tapatalk-kal küldve az én thl T11-el
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2014. május 5., hétfő 19:44 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Icepeak írta: Mondjuk azt nem értem ,hogy miért adta fel a montecarlo. Van rendesen fény , co2 nagynyomású és tápozol is akkor mi lehetett a probléma? Őszinte leszek egy megnyitott, bepukkant zselés adagot kaptam. Amit már nem tudtam visszahozni...szinte az egész barnára sápadt levélzetű növény volt...  Amúgy tuti megmaradt volna, csak későn jutott el hozzám. Természetesen free volt, hátha...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 4., vasárnap 11:47 |
|
 |
SlyChocolate
|
Icepeak írta: Mondjuk azt nem értem ,hogy miért adta fel a montecarlo. Van rendesen fény , co2 nagynyomású és tápozol is akkor mi lehetett a probléma? Őszinte leszek egy megnyitott, bepukkant zselés adagot kaptam. Amit már nem tudtam visszahozni...szinte az egész barnára sápadt levélzetű növény volt...  Amúgy tuti megmaradt volna, csak későn jutott el hozzám.
|
2014. május 4., vasárnap 11:46 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nálam volt cuba is. Fantasztikusan nőt és terjeszkedett. Imádtam! Most montecarlo élvezi a bizalmat! Szintén gyönyörű! Talán a montecarlot jobban megkedveltem mert a gyökerei sokal jobban megkapaszkodik a talajban. Így nyíráskor nincs az a veszély hogy kipiszkáljam!
_________________ Pé.Zoli
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HUGO 2014. május 4., vasárnap 12:10-kor.
|
2014. május 4., vasárnap 9:30 |
|
 |
Icepeak
|
Mondjuk azt nem értem ,hogy miért adta fel a montecarlo. Van rendesen fény , co2 nagynyomású és tápozol is akkor mi lehetett a probléma?
2014. május 4., vasárnap 9:01 |
|
 |
SlyChocolate
|
Akkor csak jól beszéltem. Köszi Máté.
|
2014. május 3., szombat 23:08 |
|
 |
Icepeak
|
papó írta: Mexx2 írta: SlyChocolate írta: SlyChocolate írta: HC. A MC meghalt nálam csak a HC a nyerő.  Mármint volt MC. De sajna nem bírta a körülményeket...  Pedig állítólag igénytelenebb mint a cuba. Kinek a pap , kinek a papné  Nallam is az mc volt az igenyesebb...
2014. május 3., szombat 22:55 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: SlyChocolate írta: SlyChocolate írta: HC. A MC meghalt nálam csak a HC a nyerő.  Mármint volt MC. De sajna nem bírta a körülményeket...  Pedig állítólag igénytelenebb mint a cuba. Kinek a pap , kinek a papné 
2014. május 3., szombat 21:50 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: SlyChocolate írta: HC. A MC meghalt nálam csak a HC a nyerő.  Mármint volt MC. De sajna nem bírta a körülményeket...  Pedig állítólag igénytelenebb mint a cuba.
_________________ K.Tamás
|
2014. május 3., szombat 21:12 |
|
|