Köszi, csak ezek a garnélák állandóan útban voltak... Ezzel az ollóval semmibe nem telik kettévágni egy ilyen kis jószágot. Szóval nagyon oda kell figyelni.
A kakadu sügerek is előszeretettel úsznak az ollóhoz, ha az akváriumban tevékenykedik az ember. Ők is minden történésről tudni akarnak, mint a garnijaid!
Köszi, csak ezek a garnélák állandóan útban voltak... Ezzel az ollóval semmibe nem telik kettévágni egy ilyen kis jószágot. Szóval nagyon oda kell figyelni.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
No kérem, ha már szóban volt a nyírás akkor beújítottam egy szupi hullámos ollót. Hát...nem piskóta a cucc, csak ajánlani tudom! Itt egy vidi róla működés közben...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.