Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Azt értem,hogy nem tolsz képeket... De mikor lesz fotó? 
|
2014. július 29., kedd 20:01 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: Meg kell próbálni Tibi . Van olyan , hogy nem mindegyik növény szereti a jelenleg használt technikát . Ha látod , hogy változtatnod kell , akkor változtass. Pontosabban két darab 15Watttos T8-as Plantra gondoltam. Amik 45 centisek mint az akva mélysége így pont jó lenne a mostani pilács két oldalán. Szerinted ha egyszerre menne a HQI-val a két cső nem lenne sok a fény? KB 180Watt 30centire a vízfelszíntől 130 literre. Elvileg kezelhető Tibi. Lehet meg is csinálom... Csak még az időzítés amin agyalni kell egy kicsit...mikor mi világítson...??? Világítson mondjuk 2 órát a megvilágítási idő közepén 
2014. július 27., vasárnap 21:25 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: Meg kell próbálni Tibi . Van olyan , hogy nem mindegyik növény szereti a jelenleg használt technikát . Ha látod , hogy változtatnod kell , akkor változtass. Pontosabban két darab 15Watttos T8-as Plantra gondoltam. Amik 45 centisek mint az akva mélysége így pont jó lenne a mostani pilács két oldalán. Szerinted ha egyszerre menne a HQI-val a két cső nem lenne sok a fény? KB 180Watt 30centire a vízfelszíntől 130 literre. Elvileg kezelhető Tibi. Lehet meg is csinálom... Csak még az időzítés amin agyalni kell egy kicsit...mikor mi világítson...???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 27., vasárnap 21:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: Meg kell próbálni Tibi . Van olyan , hogy nem mindegyik növény szereti a jelenleg használt technikát . Ha látod , hogy változtatnod kell , akkor változtass. Pontosabban két darab 15Watttos T8-as Plantra gondoltam. Amik 45 centisek mint az akva mélysége így pont jó lenne a mostani pilács két oldalán. Szerinted ha egyszerre menne a HQI-val a két cső nem lenne sok a fény? KB 180Watt 30centire a vízfelszíntől 130 literre. Elvileg kezelhető Tibi.
2014. július 27., vasárnap 20:38 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Meg kell próbálni Tibi . Van olyan , hogy nem mindegyik növény szereti a jelenleg használt technikát . Ha látod , hogy változtatnod kell , akkor változtass. Pontosabban két darab 15Watttos T8-as Plantra gondoltam. Amik 45 centisek mint az akva mélysége így pont jó lenne a mostani pilács két oldalán. Szerinted ha egyszerre menne a HQI-val a két cső nem lenne sok a fény? KB 180Watt 30centire a vízfelszíntől 130 literre.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 27., vasárnap 20:19 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Meg kell próbálni Tibi . Van olyan , hogy nem mindegyik növény szereti a jelenleg használt technikát . Ha látod , hogy változtatnod kell , akkor változtass.
2014. július 27., vasárnap 20:06 |
|
 |
SlyChocolate
|
Jó rég írtam utoljára a naplóba. Sok minden nem történt max csak annyi, hogy pár növénnyel kevesebb van most benne... Így letisztultabbnak hat az akva. ...szerintem... No meg jó pár új halacs is bekerült amiket nagyon csipek! Képeket most nem tolok. Annak ellenére, hogy minden okénak mondhatok, de ígérem lesz az is.
Hanem sokkal inkább egy kérdésem lenne Hozzátok! Oka: nem vagyok megelégedve a "vörös" növényeimmel.... Szerintetek a 130literes akvát jelenleg egy 150Wattos 6K HQI-val világítok. A mostani tervem szerint két (a HQI jobb-bal oldalán) egy-egy Plant color csővel dobnám meg. Természetesen minimális egy időben használattal. Sokkal inkább a HQI előtt és után mennének a Plantok...
Szerintetek jó ötlet?
|
2014. július 27., vasárnap 19:27 |
|
 |
SlyChocolate
|
T.Tamás30 írta: Hogy haladsz Tibi ?  Köszi Tomi a kérdésed. Őszintén megmondva nem tudom... Minden nő mint a dudva... Csak a poralga... ÁÁÁÁ 
|
2014. július 3., csütörtök 20:25 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Hogy haladsz Tibi ? 
|
2014. július 3., csütörtök 20:15 |
|
 |
SlyChocolate
|
T.Tamás30 írta: Hoppá Alakul ez kérem szépen.... Minden korábbi varia irományom visszavonva,jó lesz ez nagyon is  Köszi Tomi. Igyekszem...
|
2014. június 16., hétfő 21:12 |
|
|