Nekem nagyon tetszik! Alga mentes szép egészséges növények! Gratula!
Köszi Pisti. Sajna mostanában nem sokat tudtam foglalkozni az akvával. Még talán annyi kell majd, hogy sylvania csövekre lecserélnem a gyáriakat... A plant nagyon kellett!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Az ígért fotók helyett inkább egy videóra gondoltam No akkor összefoglalva röviden az elmúlt pár hónapot... Igazából semmi lényeges nem történt. Max annyi, hogy újra fénycső van az akva felett és az új tápot használom. No meg van pár új halacs is amik közt a kedvenceim a kolibrik. Most két hétre magára lett hagyva a KIS medencém...(nyaralás miatt)... Mire haza értem csúnyán elburjánzott a dzsungel amit meg kellett aláznom. Aminek ez lett a végeredménye: (kb 2liter zöldség ment a levesbe...)
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Azt értem,hogy nem tolsz képeket... De mikor lesz fotó?
Bocsi Tomi... Meló...nyaralás...no meg az elmaradhatatlan kifogás... Holnap remélhetőleg lesz fotó és egy kis helyzetjelentés az elmúlt pár hónapról... Sorry
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.