Köszi. Lassan érik egy új setup...szerintem tavasszal neki is ugrok...a szétszedésnek és gyártok valami újat. Ötletek már vannak, csak nagy meló lesz és én meg lusta vagyok hozzá.
Kiváncsian várom!
2015. január 5., hétfő 20:42
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Köszi. Lassan érik egy új setup...szerintem tavasszal neki is ugrok...a szétszedésnek és gyártok valami újat. Ötletek már vannak, csak nagy meló lesz és én meg lusta vagyok hozzá.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2015. január 3., szombat 23:19
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
Még hét nap és debütálunk, egy éves lesz az akva. Sok mindent mondani nem tudok, van némi alga itt-ott de nem panaszkodom. Lett sok szép halacsom amit itt is köszönök Gabi bának. Jah és pár kép is van.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Köszi Srácok! Azon agyalok, hogy az akva magasságát valahogy optikailag, hogy lehetne látványosabban kihasználni a kövi. projektben...???? Persze ez nem most lesz csak jövőre, most egyenlőre marad minden a régiben...
2014. december 17., szerda 21:02
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.