Szeretek akvárium videókat nézegetni;nem tudom mire gondolsz azzal hogy szebb? Mert a növények jó kondiban vannak,alga nem igazán szembetűnő Szóval jöhetnek még ilyen videók Tibi,szívesen nézegetem
Sokan azt hiszik ha nem Oliver Knott rendezte az akvát az már szart se ér Én már immunis vagyok az agyon komponált akvákra, unalmasan lépek túl rajtuk, és még azokba is bele lehet kötni Persze szépek nagyon, de az ilyen jellegű akvákat mint a tied is sokkal jobban szeretem nézni, bocsi ha hülyeségeket írok de nálam egy ideje ez van..
Ízléses szép növényekkel teli akvárium ez amire jó ránézni és pont
Köszi Srácok ha tetszik. Pedig nem sok munka van benne, lehetne sokkal többet is piszkálnom. Igazán csak hétvégén foglalkozom vele... Ha jól rémlik ez a videó 5 naposan készült egy nagy generál után...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jó reggelt Mindenkinek. Tegnap csináltam egy vidit amit most megmutatok Nektek. Takarosan megritkítva a növényzet, leesett a hátér fólia is de sebaj. Majd egyszer lesz szebb is az akva. Addig is...
Jó reggelt Mindenkinek. Tegnap csináltam egy vidit amit most megmutatok Nektek. Takarosan megritkítva a növényzet, leesett a hátér fólia is de sebaj. Majd egyszer lesz szebb is az akva. Addig is...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.