|
Pontos idő: 2025. április 4., péntek 17:24
|
Cheloniidae hill - by weak
Szerző |
Üzenet |
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
weak írta:  Kitakarítottam  Azért tisztaság félegészség.  Nekem tetszik ez a minimál vonal.
|
2014. november 2., vasárnap 19:48 |
|
 |
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
mgtyati írta: weak írta: Sziasztok, nagyon rég nem jártam erre. Teljesen megváltozott a fórum, de még mindig szuper. A szünet oka nem más, mint az, hogy sokkal, de sokkal sűrűbbek lettek a mindennapjaim. A növényes akvarisztikát még mindig nagyon szeretem és - bár nem napi szinten, de - még most is foglalkozom vele. Az akvárium, amiről ez a napló szól, még most is üzemel, most már több, mint 2 éve. A lányom születése után nem sokkal indítottam, aki mostanra már bölcsis. Idén nem tisztítottam szűrőt és jó ideje már low-techben megy. Vízcsere 2 havonta, csak az elpárogott vizet pótolom. Az utóbbi 2 hónapban tápozni se tápoztam. A helyzet az, hogy ennek ellenére nem drámai a helyzet... képeket töltök hamarosan és igyekszem nem eltűnni  Szép estéket! Szia. Végre egy őszinte ember!!! És belinkeli a fotót... nem beszél mellé  ... Igen, erről beszéltem egy másik fórumon... jön a gyermekáldás (mellesleg gratulálok) és a full aksi lowtech lesz, mert nincs rá idő... előfordul... na és akkor mi van  ... parvula feladja de az Anubias még mindig tart  ... "Vízcsere kéthavonta" ennyi... van ilyen... de a "nagyon rég nem jártam erre. Teljesen megváltozott a fórum, de még mindig szuper. " mondat őszintesége... ezt komolyan köszönöm neked! Sok sikert a folytatáshoz!  Nagyon köszönöm! 
|
2014. november 1., szombat 17:01 |
|
 |
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
 Kitakarítottam 
|
2014. november 1., szombat 17:00 |
|
 |
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
weak írta: Sziasztok, nagyon rég nem jártam erre. Teljesen megváltozott a fórum, de még mindig szuper. A szünet oka nem más, mint az, hogy sokkal, de sokkal sűrűbbek lettek a mindennapjaim. A növényes akvarisztikát még mindig nagyon szeretem és - bár nem napi szinten, de - még most is foglalkozom vele. Az akvárium, amiről ez a napló szól, még most is üzemel, most már több, mint 2 éve. A lányom születése után nem sokkal indítottam, aki mostanra már bölcsis. Idén nem tisztítottam szűrőt és jó ideje már low-techben megy. Vízcsere 2 havonta, csak az elpárogott vizet pótolom. Az utóbbi 2 hónapban tápozni se tápoztam. A helyzet az, hogy ennek ellenére nem drámai a helyzet... képeket töltök hamarosan és igyekszem nem eltűnni  Szép estéket! Szia. Végre egy őszinte ember!!! És belinkeli a fotót... nem beszél mellé  ... Igen, erről beszéltem egy másik fórumon... jön a gyermekáldás (mellesleg gratulálok) és a full aksi lowtech lesz, mert nincs rá idő... előfordul... na és akkor mi van  ... parvula feladja de az Anubias még mindig tart  ... "Vízcsere kéthavonta" ennyi... van ilyen... de a "nagyon rég nem jártam erre. Teljesen megváltozott a fórum, de még mindig szuper. " mondat őszintesége... ezt komolyan köszönöm neked! Sok sikert a folytatáshoz! 
|
2014. október 28., kedd 22:15 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Ez az aki olyan régi hogy a teknős feje is megkopott Örülök hogy újra itt vagy a fórumon.
|
2014. október 28., kedd 22:14 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Csoda , hogy így néz ki .. szegény mostohagyerek 
2014. október 28., kedd 21:52 |
|
 |
weak
|
Az imént lőttem egy fotót telefonnal a jelenlegi állapotról. Sokat dobott volna a dolgon, ha az uveget/uvegeket lezakaritom es csinalok mondjuk egy vizcseret, de a valosagot szerettem volna megmutatni Csatolmány: ImageUploadedByTapatalk1414506817.882812.jpg Parvula a low-tech miatt eltunt, de az anubias egesz szepen megnott  Fontos leszogeznem: nem kerult be noveny az indutas ota. (najo, a gombmohat egy baratom hagyta ram, de azon kivul semmi) Csatolmány: ImageUploadedByTapatalk1414506817.882812.jpg
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2014. október 28., kedd 15:36 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
weak írta: Sziasztok, nagyon rég nem jártam erre. Teljesen megváltozott a fórum, de még mindig szuper. A szünet oka nem más, mint az, hogy sokkal, de sokkal sűrűbbek lettek a mindennapjaim. A növényes akvarisztikát még mindig nagyon szeretem és - bár nem napi szinten, de - még most is foglalkozom vele. Az akvárium, amiről ez a napló szól, még most is üzemel, most már több, mint 2 éve. A lányom születése után nem sokkal indítottam, aki mostanra már bölcsis. Idén nem tisztítottam szűrőt és jó ideje már low-techben megy. Vízcsere 2 havonta, csak az elpárogott vizet pótolom. Az utóbbi 2 hónapban tápozni se tápoztam. A helyzet az, hogy ennek ellenére nem drámai a helyzet... képeket töltök hamarosan és igyekszem nem eltűnni  Szép estéket! Szia Weak!!! De rég jártál felénk... Nagyon sok egészséget a picinek. A képek ráérnek de azért még ma is feltöltheted ide. Köszi! Kivi vagyok, hogy nézhet ki egy igazán elhanyagolt akva...???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. október 26., vasárnap 21:17 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Várom a képeket,kíváncsi vagyok mivé érett be 
|
2014. október 26., vasárnap 20:47 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
weak írta: Sziasztok, nagyon rég nem jártam erre. Teljesen megváltozott a fórum, de még mindig szuper. A szünet oka nem más, mint az, hogy sokkal, de sokkal sűrűbbek lettek a mindennapjaim. A növényes akvarisztikát még mindig nagyon szeretem és - bár nem napi szinten, de - még most is foglalkozom vele. Az akvárium, amiről ez a napló szól, még most is üzemel, most már több, mint 2 éve. A lányom születése után nem sokkal indítottam, aki mostanra már bölcsis. Idén nem tisztítottam szűrőt és jó ideje már low-techben megy. Vízcsere 2 havonta, csak az elpárogott vizet pótolom. Az utóbbi 2 hónapban tápozni se tápoztam. A helyzet az, hogy ennek ellenére nem drámai a helyzet... képeket töltök hamarosan és igyekszem nem eltűnni  Szép estéket! De jó !! Köszi , hogy életjelt adsz magadról . A lényeg , hogy jól vagy , vagytok. Várjuk a képeket 
2014. október 26., vasárnap 20:47 |
|
|