Ugyan papó, ez nem off csak még egy ok arra, hogy belenézzenek a naplómba

Háháá... megjött a poppy-like beömlő. Első ránézésre tetszik, meglepően vastag üvebből van. Nehéz mit mondani egyelőre, úgyis akkor fogjuk látni hogy mit "tud" ha már üzemel
Addig lőttem 1-2 fotót...
Csomagolás... ránézésre olyan, mintha egy IFÁval is át lehetne rajta menni, akkor se lenne baja

Dobozban

A poppy része... (mögötte a kis íróasztali kertjeim)
Tegnap megszabadítottam az akvit a nagyja diatomtól. Nagyon könnyen lejön csipesszel is, csővel is. Azt figyeltem meg - nyilván ez sem akkora felfedezés - hogy azokon a szárakon jelenik meg inkább, amiket nem vágtam vissza. Pl. hátul az acicularis tele van.
Majd lövök 1-2 fotót az anubiasról, mert rengeteg új levelet hozott, még az árnyékban lévő is. Apropó, "levelet hoz". Tudom, volt régebben hisztizős postom, de annak sok ideje már, fene se emlékszik... szóval a postás. Szombaton bedobta a "küldemény érkezett" cetlit a postaládába ahelyett, hogy felhozta volna a csomagot. Miért?

Én járkáljak a csomagom után, ha meg akarom kapni? Bementem a postára. Egy páncélszekrény tele levelekkel és egyessével elkezdte átnyálazni a néni, hogy melyik lehet az. Egyszer oda is fordult, hogy "tudom-e hogy mekkora a csomag". Aranyos volt egyébként, dehát csodálom, hogy tud így működni bármi postáéknál. Kiderült, hogy egy másik munkaállomáson van a csomag. Ablakocska becsuk, "Várjon, megkeresem." - vártam kb. 15 percet, a mögöttem állók arcán már látni lehetett az idegességet... szerencsére a lincshangulat előtt visszért a néni a csomagommal és végre magamhoz vehettem.
Ez csak egy nap az évi 365-ből, végiggondoltam, hogy hányszor bosszanthatnám föl magam naponta és éppen ezért inkább mosolyogtam. Ki az aki megmondja neked, hogy milyen kedved legyen?! Hát Te magad. Úgyhogy mosolyra fel, mert - akárhogy is - ez egy jó nap!