Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DonaTTT írta: Végül én is beneveztem a versenyre.Egy valamire való fotómasina híján most sem sikerült a tragikus szintnél jobb képet csinálni, na de ez van...miután elkészültek a észrevettem hogy mindben tükröződik az ajtó, de már nem érdekelt...Ezt sikerült alkotni:  Nem hinném, hogy sokaknál befolyásolni fogja, hogy tükröződik a környezet.
_________________ K.Tamás
|
2015. február 2., hétfő 20:20 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Végül én is beneveztem a versenyre.Egy valamire való fotómasina híján most sem sikerült a tragikus szintnél jobb képet csinálni, na de ez van...miután elkészültek a észrevettem hogy mindben tükröződik az ajtó, de már nem érdekelt...Ezt sikerült alkotni: 
|
2015. február 2., hétfő 20:18 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: DonaTTT írta: Egy 54literes akvába mx mennyi RC garni fér el?Van benne kb 70-80 és muszály vagyok átrakni bele további 100-150db-t.Ez így oké vagy már túl sok? Ha rendben van az akvárium , nem lesz semmi bajuk . Redben köszi a választ.
|
2015. január 26., hétfő 22:00 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Egy 54literes akvába mx mennyi RC garni fér el?Van benne kb 70-80 és muszály vagyok átrakni bele további 100-150db-t.Ez így oké vagy már túl sok? Ha rendben van az akvárium , nem lesz semmi bajuk .
2015. január 26., hétfő 21:52 |
|
 |
DonaTTT
|
Egy 54literes akvába mx mennyi RC garni fér el?Van benne kb 70-80 és muszály vagyok átrakni bele további 100-150db-t.Ez így oké vagy már túl sok?
|
2015. január 26., hétfő 21:45 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: Pénteken csináltam egy jó nagy karbantartást az akiban.A stemeket alaposan visszavágtam, a parvulát is kicsit megmetszettem, illetve kiszedtem kb 1 marék algát/algás növényi részeket.Mindezzel kb 2 óra alatt végeztem.Tegnap gondolkodtam, hogy tudnám kicsit izgalmasabbá, érdekesebbé tenni az elrendezést, így beraktam pár követ.Amanok még nincsenek meg, talán most csütörtökön érkeznek a boltba.Szerintetek egy neon csapat mennyire passzolna ebbe az akiba? És végül egy kép, ilyen lett a minimális átalakítás után, várom a véleményeket   Nekem nagyon bejön Örülök neki!  Majd ha azok is beérnek akkor jobb lesz.
|
2015. január 25., vasárnap 10:23 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Pénteken csináltam egy jó nagy karbantartást az akiban.A stemeket alaposan visszavágtam, a parvulát is kicsit megmetszettem, illetve kiszedtem kb 1 marék algát/algás növényi részeket.Mindezzel kb 2 óra alatt végeztem.Tegnap gondolkodtam, hogy tudnám kicsit izgalmasabbá, érdekesebbé tenni az elrendezést, így beraktam pár követ.Amanok még nincsenek meg, talán most csütörtökön érkeznek a boltba.Szerintetek egy neon csapat mennyire passzolna ebbe az akiba? És végül egy kép, ilyen lett a minimális átalakítás után, várom a véleményeket   Nekem nagyon bejön
2015. január 25., vasárnap 10:16 |
|
 |
DonaTTT
|
Pénteken csináltam egy jó nagy karbantartást az akiban.A stemeket alaposan visszavágtam, a parvulát is kicsit megmetszettem, illetve kiszedtem kb 1 marék algát/algás növényi részeket.Mindezzel kb 2 óra alatt végeztem.Tegnap gondolkodtam, hogy tudnám kicsit izgalmasabbá, érdekesebbé tenni az elrendezést, így beraktam pár követ.Amanok még nincsenek meg, talán most csütörtökön érkeznek a boltba.Szerintetek egy neon csapat mennyire passzolna ebbe az akiba? És végül egy kép, ilyen lett a minimális átalakítás után, várom a véleményeket  
|
2015. január 25., vasárnap 10:00 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: Rendben, 6-8amano elég?Vagy több?Az escset nem terjed tovább amióta beraktam a diy lilyt. Kellene vagy 10 Amano Huhh, rendben, akkor megpróbálom őket beszerezni.Itt Miskolcon elég nehéz menet lesz 
|
2015. január 18., vasárnap 10:30 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Rendben, 6-8amano elég?Vagy több?Az escset nem terjed tovább amióta beraktam a diy lilyt. Kellene vagy 10 Amano
2015. január 18., vasárnap 10:29 |
|
|