Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Elkészült az új világításom.Még van mit rajta javítani, de már most is egész jó.3db 6500K-es 23W-os pc fénycső került bele.Még valami fényvisszaverőt kellesz kitalálni.Ilyen lett az elkészült lámpa: 
|
2015. április 7., kedd 16:26 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
SlyChocolate írta: DonaTTT írta: SlyChocolate írta: DonaTTT írta: Nagyjából eddig bírta a led világítás.Ma drasztikusan csökkent a fényerő.Fél évet se ment.Szép volt, jó volt.Jövőhéten csinálok egy pc izzós világítást.3db 23wattos izzóból gondoltam megcsinálni, ada hqi stílusúra. Ez milyen lámpa volt? Led szalagból csináltam. Milyen kategória? Az-az az óccsóbbik vagy a drágábbik cuccokból lett összerakva? Mérted a tápod nem szaladt meg a fesze? Az olcsóbbik fajta volt minden.Nem mértem a tápot.Bár most nem is tudom, mert nincs itthon a multiméter.
|
2015. április 2., csütörtök 17:51 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DonaTTT írta: SlyChocolate írta: DonaTTT írta: Nagyjából eddig bírta a led világítás.Ma drasztikusan csökkent a fényerő.Fél évet se ment.Szép volt, jó volt.Jövőhéten csinálok egy pc izzós világítást.3db 23wattos izzóból gondoltam megcsinálni, ada hqi stílusúra. Ez milyen lámpa volt? Led szalagból csináltam. Milyen kategória? Az-az az óccsóbbik vagy a drágábbik cuccokból lett összerakva? Mérted a tápod nem szaladt meg a fesze?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. április 2., csütörtök 17:37 |
|
 |
DonaTTT
|
SlyChocolate írta: DonaTTT írta: Nagyjából eddig bírta a led világítás.Ma drasztikusan csökkent a fényerő.Fél évet se ment.Szép volt, jó volt.Jövőhéten csinálok egy pc izzós világítást.3db 23wattos izzóból gondoltam megcsinálni, ada hqi stílusúra. Ez milyen lámpa volt? Led szalagból csináltam.
|
2015. április 2., csütörtök 17:35 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DonaTTT írta: Nagyjából eddig bírta a led világítás.Ma drasztikusan csökkent a fényerő.Fél évet se ment.Szép volt, jó volt.Jövőhéten csinálok egy pc izzós világítást.3db 23wattos izzóból gondoltam megcsinálni, ada hqi stílusúra. Ez milyen lámpa volt?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. április 2., csütörtök 17:34 |
|
 |
DonaTTT
|
Nagyjából eddig bírta a led világítás.Ma drasztikusan csökkent a fényerő.Fél évet se ment.Szép volt, jó volt.Jövőhéten csinálok egy pc izzós világítást.3db 23wattos izzóból gondoltam megcsinálni, ada hqi stílusúra.
|
2015. április 2., csütörtök 17:27 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: A két előszűrő még bevállaható.A mambrán nedves volt amikor lecsavartam a tetejéről a kupakot.Viszont nem tudotam kihúzni.Kell hozzá valami spec eszköz vagy csak kicsit jobban meg kell ráncigálni? A membránt csak egy gumigyűrű tartja a helyén . Nem biztos , hogy kiszedném ha nem fontos .. Meg kellene mérned mit tud . Vagy TDS . vagy Ph - Kh . Holnap elmegyek keménység tesztért, aztán majd valahogy rákötöm a hálózatra és mérek egyet.
|
2015. március 31., kedd 21:53 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: A két előszűrő még bevállaható.A mambrán nedves volt amikor lecsavartam a tetejéről a kupakot.Viszont nem tudotam kihúzni.Kell hozzá valami spec eszköz vagy csak kicsit jobban meg kell ráncigálni? A membránt csak egy gumigyűrű tartja a helyén . Nem biztos , hogy kiszedném ha nem fontos .. Meg kellene mérned mit tud . Vagy TDS . vagy Ph - Kh .
2015. március 31., kedd 21:35 |
|
 |
DonaTTT
|
A két előszűrő még bevállaható.A mambrán nedves volt amikor lecsavartam a tetejéről a kupakot.Viszont nem tudotam kihúzni.Kell hozzá valami spec eszköz vagy csak kicsit jobban meg kell ráncigálni?
|
2015. március 31., kedd 20:28 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Egy akvarisztikai boltos ismerősömtől kaptam egy RO gépet.Elmondása szerint nem sokat ment.Keveset használta.Mit érdemes leellenőrizni?Nem tudom milyen fajta, mivel a címke már nincs rajta.Ez lenne az:  Az a zöld dolog mi az elején?Kell hozzá?A segítséget előre is köszönöm. Ránézésre a két előszűrő csere az tuti , de ha sokat állt akkor lehet a fő membránt is cserélni kell . Meg kellene nézni a visszacsapó szelepeket is , illetőleg a végéről egy tuti hiányzik . A kicsi szűrő valamilyen előszűrő lehet.
2015. március 31., kedd 20:25 |
|
|