|
Pontos idő: 2025. április 17., csütörtök 14:29
|
Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: Szép kis difi . Nagyon megérdemelte már az akváriumod  Köszönöm 
|
2015. április 18., szombat 16:30 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szép kis difi . Nagyon megérdemelte már az akváriumod 
2015. április 17., péntek 22:48 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Reggeli napsütésben:  És végre nem vattás difi   Persze az otonak ebbe is bele kellett mászni 
|
2015. április 17., péntek 21:58 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Ro áthelyezve immár hideg víz megy át rajta.Két gond van vele:A kisebbik, hogy borzasztó lassú, ami pedig sokkal nagyobb gond, 10-14nk-s vizez csinál.Ha jól gondolom akkor minden egyes darbra cserére érett, jól gondolom? A 14 Nk azt jelenti , semmit nem csinál  Nos igen, érdemes kicserélni minden szűrőt. Ami pedig majdnem annyiba van, mintha vennék egy új RO-t....lehet gondolkodni mi is legyen  Eleve 75 gallos membránt ajánlok , nem pedig 50 gallt . A többi nem tétel . Kb 13-15 000 között megvan . Ennyiért csak koreai cuccot lehet kapni . Illetőleg azt sem .. Na meg az előszűrők megint 7-10ezer.Nekem a sebesség nem számít.Lényeg hogy 1 hét alatt jöjjön le 30-35 liter.
|
2015. április 17., péntek 17:58 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Ro áthelyezve immár hideg víz megy át rajta.Két gond van vele:A kisebbik, hogy borzasztó lassú, ami pedig sokkal nagyobb gond, 10-14nk-s vizez csinál.Ha jól gondolom akkor minden egyes darbra cserére érett, jól gondolom? A 14 Nk azt jelenti , semmit nem csinál  Nos igen, érdemes kicserélni minden szűrőt. Ami pedig majdnem annyiba van, mintha vennék egy új RO-t....lehet gondolkodni mi is legyen  Eleve 75 gallos membránt ajánlok , nem pedig 50 gallt . A többi nem tétel . Kb 13-15 000 között megvan . Ennyiért csak koreai cuccot lehet kapni . Illetőleg azt sem ..
2015. április 17., péntek 17:45 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: Ro áthelyezve immár hideg víz megy át rajta.Két gond van vele:A kisebbik, hogy borzasztó lassú, ami pedig sokkal nagyobb gond, 10-14nk-s vizez csinál.Ha jól gondolom akkor minden egyes darbra cserére érett, jól gondolom? A 14 Nk azt jelenti , semmit nem csinál  Nos igen, érdemes kicserélni minden szűrőt. Ami pedig majdnem annyiba van, mintha vennék egy új RO-t....lehet gondolkodni mi is legyen 
|
2015. április 17., péntek 17:29 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Ro áthelyezve immár hideg víz megy át rajta.Két gond van vele:A kisebbik, hogy borzasztó lassú, ami pedig sokkal nagyobb gond, 10-14nk-s vizez csinál.Ha jól gondolom akkor minden egyes darbra cserére érett, jól gondolom? A 14 Nk azt jelenti , semmit nem csinál  Nos igen, érdemes kicserélni minden szűrőt.
2015. április 17., péntek 17:28 |
|
 |
DonaTTT
|
Ro áthelyezve immár hideg víz megy át rajta.Két gond van vele:A kisebbik, hogy borzasztó lassú, ami pedig sokkal nagyobb gond, 10-14nk-s vizez csinál.Ha jól gondolom akkor minden egyes darbra cserére érett, jól gondolom?
|
2015. április 17., péntek 17:26 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Ahha...örülni fognak itthon ha ezt is bejelentem....akkor kersni kell valami más helyet, mert most elég meleg vizrt kap... Azonnal le kell állítani .. ha még nem késő ... Leállítottam!Nagyjából 35-38fokos víz ment át rajta.Remélem a membrán megúszta.Nem tudtam, hogy ez baj lehet.Sehol nem olvastam eddig róla. Ez a fórum kérdezésre is jó  Tudom  köszönöm hogy szóltál!Van egy olyan érzésem, hogy holnap egyedül kellesz áthelyeznem az ro gépet  bár még nem tudom hova.
|
2015. április 11., szombat 19:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Ahha...örülni fognak itthon ha ezt is bejelentem....akkor kersni kell valami más helyet, mert most elég meleg vizrt kap... Azonnal le kell állítani .. ha még nem késő ... Leállítottam!Nagyjából 35-38fokos víz ment át rajta.Remélem a membrán megúszta.Nem tudtam, hogy ez baj lehet.Sehol nem olvastam eddig róla. Ez a fórum kérdezésre is jó 
2015. április 11., szombat 19:09 |
|
|