Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: DonaTTT írta: Igen, mivel nekem a gagyi dr.garden van meg.A nálatok kapható 150ml-es vasból adok heti 1.5ml-t. Kellene egy foszfátot és egy vasat mérni . Vagy a foszfát kevés , vagy a vas kicsit sok . A foszfátnak elvileg jónak kellene lennie, a te macrodat használom, napi 1.3-1.4ml adagolásdban.Egyébként gh/kh teszten kívül semmim sincs itthon.Muszály leszek beszerezni egy pár tesztet.
|
2015. május 1., péntek 20:40 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Igen, mivel nekem a gagyi dr.garden van meg.A nálatok kapható 150ml-es vasból adok heti 1.5ml-t. Kellene egy foszfátot és egy vasat mérni . Vagy a foszfát kevés , vagy a vas kicsit sok .
2015. április 30., csütörtök 21:50 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Igen, mivel nekem a gagyi dr.garden van meg.A nálatok kapható 150ml-es vasból adok heti 1.5ml-t.
|
2015. április 30., csütörtök 21:38 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Az mennyire normális, hogy narancsos hajtásai vannak a pogo erectusnak? Reggel vagy este ? Mindig narancsos  főleg a fentebb lévők.A fényre így regálna? Reggel vörösebbnek kellene lennie , mint este felé . Adagolsz plusz vasat ?
2015. április 30., csütörtök 21:32 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: Az mennyire normális, hogy narancsos hajtásai vannak a pogo erectusnak? Reggel vagy este ? Mindig narancsos  főleg a fentebb lévők.A fényre így regálna?
|
2015. április 30., csütörtök 20:40 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Az mennyire normális, hogy narancsos hajtásai vannak a pogo erectusnak? Reggel vagy este ?
2015. április 30., csütörtök 20:39 |
|
 |
DonaTTT
|
Az mennyire normális, hogy narancsos hajtásai vannak a pogo erectusnak?
|
2015. április 30., csütörtök 13:20 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: Viszonylag hosszú full shot szünet után bátorkodok felrakni egyet.A következő hetekben hónapokban kisebb átalakításokat tervezek.A két hátsó sarokba rotala walichit tervezek, mellé, a hasadék felé haladva pedig pogo erectus fog kerülni.A rotala elé a szélekhez majd pogo helfeio megy, ami már megvan, de bőven van még mit rajta nevelgetni.A felső kövek mellé még egy kis althernanhera renckii minit gondoltam.Mivel a Monte carlo gyepet hagytam megvastagodni, vagy újra fogom ültetni, vagy HC veszi majd át a helyét.Ha most visszavágnám pár centire szerintem hazavágnám az egész gyepet.Röviden ennyit tervezek a következő hónapokra  És íme a mai állapot:  A bonsainak (is) tetszik az új lámpás:  Érdemes megpróbálni teljesen tarra vágni a montec-t . Teljesen nulláról is épült már fel nálam . Rendben, majd megpróbálom, márha lesz szívem tarra vágni 
|
2015. április 20., hétfő 14:35 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Viszonylag hosszú full shot szünet után bátorkodok felrakni egyet.A következő hetekben hónapokban kisebb átalakításokat tervezek.A két hátsó sarokba rotala walichit tervezek, mellé, a hasadék felé haladva pedig pogo erectus fog kerülni.A rotala elé a szélekhez majd pogo helfeio megy, ami már megvan, de bőven van még mit rajta nevelgetni.A felső kövek mellé még egy kis althernanhera renckii minit gondoltam.Mivel a Monte carlo gyepet hagytam megvastagodni, vagy újra fogom ültetni, vagy HC veszi majd át a helyét.Ha most visszavágnám pár centire szerintem hazavágnám az egész gyepet.Röviden ennyit tervezek a következő hónapokra  És íme a mai állapot:  A bonsainak (is) tetszik az új lámpás:  Érdemes megpróbálni teljesen tarra vágni a montec-t . Teljesen nulláról is épült már fel nálam .
2015. április 19., vasárnap 20:03 |
|
 |
DonaTTT
|
Viszonylag hosszú full shot szünet után bátorkodok felrakni egyet.A következő hetekben hónapokban kisebb átalakításokat tervezek.A két hátsó sarokba rotala walichit tervezek, mellé, a hasadék felé haladva pedig pogo erectus fog kerülni.A rotala elé a szélekhez majd pogo helfeio megy, ami már megvan, de bőven van még mit rajta nevelgetni.A felső kövek mellé még egy kis althernanhera renckii minit gondoltam.Mivel a Monte carlo gyepet hagytam megvastagodni, vagy újra fogom ültetni, vagy HC veszi majd át a helyét.Ha most visszavágnám pár centire szerintem hazavágnám az egész gyepet.Röviden ennyit tervezek a következő hónapokra  És íme a mai állapot:  A bonsainak (is) tetszik az új lámpás: 
|
2015. április 19., vasárnap 19:49 |
|
|