|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 7:40
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Az talán akad a padon.Mi lenne a következő lépés?  Veszel négy olyan halat amit majd megírok pü ben és ha kiirtották az algáidat helyet cserélnek .
2015. június 7., vasárnap 13:13 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Az talán akad a padon.Mi lenne a következő lépés? 
|
2015. június 7., vasárnap 12:58 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Nem igazán  de már mind1 elhatároztam magam.Esetleg ha pár napot kibírnak egy vödörbe akkor talán ki tudom. Egy 30- 40 literes kis akvárium megoldás lenne.
2015. június 7., vasárnap 12:56 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Nem igazán  de már mind1 elhatároztam magam.Esetleg ha pár napot kibírnak egy vödörbe akkor talán ki tudom.
|
2015. június 7., vasárnap 12:29 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: DonaTTT írta: Na a garnik elutaztak, halak pedig jöttek. Egészen pontosan: 10db popondetta furcata 8db boraras merah 6db galaxy 2db pigmy cory Nekem nagyon tetszi hogy van mozgás az akvába, viszont ha túl sok lenne a hal van még itthon aki  Úgyhogy egy jó csere volt  Viszont elég nagy gáz van alga téren.Ecset, agancs, zöld pont, cérna, és zöld szőr.Mit tudnék csinálni ellenük? Sokat segítene ha végre szereznék be bio szűrőanyagot?Eddig nem akarták egedni az itthoniak, de ha ez egy ütőkártya lenne, akkor megpróbálnám rávenni őket.Illetve milyen algaevőt tudnátok ajánlani ami lehetőleg az akvába marad, eszik is algát, és nem olyan nagyon drága?Az amanotól azért félek, mert ha kimásznak akkor...hát...nem örülnék neki.A segítséget előre is köszönöm. A jelenlegi állományod mellé nagyon nehéz olyan halat ajánlani - pedig van - ami az őslakosokkal összeférne. Külön tudod szedni a jelenlegi állományodat egy másik akváriumba ?
2015. június 7., vasárnap 12:28 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Na a garnik elutaztak, halak pedig jöttek. Egészen pontosan: 10db popondetta furcata 8db boraras merah 6db galaxy 2db pigmy cory Nekem nagyon tetszi hogy van mozgás az akvába, viszont ha túl sok lenne a hal van még itthon aki  Úgyhogy egy jó csere volt  Viszont elég nagy gáz van alga téren.Ecset, agancs, zöld pont, cérna, és zöld szőr.Mit tudnék csinálni ellenük? Sokat segítene ha végre szereznék be bio szűrőanyagot?Eddig nem akarták egedni az itthoniak, de ha ez egy ütőkártya lenne, akkor megpróbálnám rávenni őket.Illetve milyen algaevőt tudnátok ajánlani ami lehetőleg az akvába marad, eszik is algát, és nem olyan nagyon drága?Az amanotól azért félek, mert ha kimásznak akkor...hát...nem örülnék neki.A segítséget előre is köszönöm. A jelenlegi állományod mellé nagyon nehéz olyan halat ajánlani - pedig van - ami az őslakosokkal összeférne.
2015. június 6., szombat 17:46 |
|
 |
DonaTTT
|
Úgy néz ki, szét kell szedjem az akit  sajna nem sikerült visszaszorítani az algát.2-3 hét múlva fogom szétkapni.Addig is próbálok minnél több növényt megmenteni.
|
2015. június 6., szombat 17:31 |
|
 |
DonaTTT
|
Na a garnik elutaztak, halak pedig jöttek. Egészen pontosan: 10db popondetta furcata 8db boraras merah 6db galaxy 2db pigmy cory Nekem nagyon tetszi hogy van mozgás az akvába, viszont ha túl sok lenne a hal van még itthon aki  Úgyhogy egy jó csere volt  Viszont elég nagy gáz van alga téren.Ecset, agancs, zöld pont, cérna, és zöld szőr.Mit tudnék csinálni ellenük? Sokat segítene ha végre szereznék be bio szűrőanyagot?Eddig nem akarták egedni az itthoniak, de ha ez egy ütőkártya lenne, akkor megpróbálnám rávenni őket.Illetve milyen algaevőt tudnátok ajánlani ami lehetőleg az akvába marad, eszik is algát, és nem olyan nagyon drága?Az amanotól azért félek, mert ha kimásznak akkor...hát...nem örülnék neki.A segítséget előre is köszönöm.
|
2015. május 21., csütörtök 16:52 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: papó írta: Nem elírtad a garnélák számát ?  Nem, de azért +-10 tévedés benne van.  Phüü az szép kis szaporulat . Mi lesz a sorsuk ? Egy ismerősöm boltjába mennek.
|
2015. május 19., kedd 21:54 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: papó írta: Nem elírtad a garnélák számát ?  Nem, de azért +-10 tévedés benne van.  Phüü az szép kis szaporulat . Mi lesz a sorsuk ?
2015. május 19., kedd 21:41 |
|
|