Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Miskolcon minden boltot végigjártam, még rendelni se tudnak belőle.Gondoltam akkor hozok 2 ancit.Hát nem pont előttem.vitték el az utolsó kettőt?!?!?!?! Az anci nem eszi a fonalat. Egyébként 54 literre 1 ml adagolhatsz biztonsággal. Az algákra adagold . Sajnos nem csak fonalam van  1ml mehet minden nap? Nem .. kezelés .. két nap múlva vízfrissítés .. vársz 2-3 napot és ismétlés . Azután türelemmel vagy . A rózsás márna is jó lenne , csak pici legyen .. ha mégis inkább hal .. 
2015. június 24., szerda 21:29 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: DonaTTT írta: Miskolcon minden boltot végigjártam, még rendelni se tudnak belőle.Gondoltam akkor hozok 2 ancit.Hát nem pont előttem.vitték el az utolsó kettőt?!?!?!?! Az anci nem eszi a fonalat. Egyébként 54 literre 1 ml adagolhatsz biztonsággal. Az algákra adagold . Sajnos nem csak fonalam van  1ml mehet minden nap?
|
2015. június 24., szerda 21:16 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Miskolcon minden boltot végigjártam, még rendelni se tudnak belőle.Gondoltam akkor hozok 2 ancit.Hát nem pont előttem.vitték el az utolsó kettőt?!?!?!?! Az anci nem eszi a fonalat. Egyébként 54 literre 1 ml adagolhatsz biztonsággal. Az algákra adagold .
2015. június 24., szerda 21:13 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Miskolcon minden boltot végigjártam, még rendelni se tudnak belőle.Gondoltam akkor hozok 2 ancit.Hát nem pont előttem.vitték el az utolsó kettőt?!?!?!?!
|
2015. június 24., szerda 19:42 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Huhh, bocsi hogy csak most válaszolok, totál elfeledkeztem a naplómról.Örülök hogy tetszik.Viszont megint visszatért a drága barátom.....Vettem ma 15ml 3%-os H2O2 oldatot, az lenne a kérdésem, hogy csak öntesem az akvába vagy az algára nyomjam? Amint hazaértem az angol és a sport táborból szét is szedem. A többi növénynek is nagyon árthat a H2o2 .. nem lenne jobb megoldás a hal ?
2015. június 24., szerda 19:41 |
|
 |
DonaTTT
|
Huhh, bocsi hogy csak most válaszolok, totál elfeledkeztem a naplómról.Örülök hogy tetszik.Viszont megint visszatért a drága barátom.....Vettem ma 15ml 3%-os H2O2 oldatot, az lenne a kérdésem, hogy csak öntesem az akvába vagy az algára nyomjam? Amint hazaértem az angol és a sport táborból szét is szedem.
|
2015. június 24., szerda 19:30 |
|
 |
salvador
Csatlakozott: 2011. november 24., csütörtök 13:16 Hozzászólások: 34 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szépen alakul az akva! Csak egy megjegyzés, ma beszéltem egy kevertágyas műgyantát forgalmazó Úriemberrel és azt mondta, hogy a regenerált műgyanta, azaz amiben fekete golyók is vannak, nem megfelelő számunkra mert nem megy le a TDS. Neki egy haltenyésztő mondta, gondolom akkor érvényes ránk is. (lehet tudtok erről, csak Én vagyok lemaradva)
2015. június 16., kedd 10:42 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Az algaprobléma lassacskán javul.Nem tudom mitől, de ez most nem is érdekel, a lényeg, hogy már sokkal kevesebb van.Ennek örömére hoztam is egy képet, a tőlem jól megszokott pocsék minőségben  A lényeg a lényeg .. Valamit csak jól csinálsz ha tűnnek az algák ..
2015. június 13., szombat 21:09 |
|
 |
DonaTTT
|
Az algaprobléma lassacskán javul.Nem tudom mitől, de ez most nem is érdekel, a lényeg, hogy már sokkal kevesebb van.Ennek örömére hoztam is egy képet, a tőlem jól megszokott pocsék minőségben 
|
2015. június 13., szombat 20:25 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: Az talán akad a padon.Mi lenne a következő lépés?  Veszel négy olyan halat amit majd megírok pü ben és ha kiirtották az algáidat helyet cserélnek . Redben.Remélem, be tudom majd szerezni.
|
2015. június 7., vasárnap 13:17 |
|
|