Pontos idő: 2025. április 19., szombat 7:17

Hozzászólás a témához  [ 355 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  Következő
 Brown Stone Mountain 
Szerző Üzenet

Rendben.És mennyit világítsak?15 cm magasan van a lámpa.

2015. július 21., kedd 18:54
Adminisztrátor

DonaTTT írta:
Úgy alakult hogy az akváriumnak mennie kell tovább...Megláttam őt és nem tudtam ellen állni:
Kép
Ezzel ugrott is az akváriumra félre tett pénzem.Mivel a black out után kezdett visszajönni az alga, ezért kivettem egy pc izzót.Így már csak 46w van az akva felett az eddigi 69w helyett.Szeretnék segítséget kérni, hogy mennyit világítsak, mennyi dr.garden microt(vas nélküli), papó féle macrot és mennyi vasat adagoljak, hogy eltűnjön az alga.Fog még érkezni 8-10 kicsi anci is egy ismerősömtől.A segítséget előre is köszönöm.

Nagyon különleges az új családtag.
Ne adj macrot és vasat sem csak a gardent .
100 liter / 10 ml / hét.

2015. július 21., kedd 17:58

Úgy alakult hogy az akváriumnak mennie kell tovább...Megláttam őt és nem tudtam ellen állni:
Kép
Ezzel ugrott is az akváriumra félre tett pénzem.Mivel a black out után kezdett visszajönni az alga, ezért kivettem egy pc izzót.Így már csak 46w van az akva felett az eddigi 69w helyett.Szeretnék segítséget kérni, hogy mennyit világítsak, mennyi dr.garden microt(vas nélküli), papó féle macrot és mennyi vasat adagoljak, hogy eltűnjön az alga.Fog még érkezni 8-10 kicsi anci is egy ismerősömtől.A segítséget előre is köszönöm.

2015. július 21., kedd 14:58
Adminisztrátor

DonaTTT írta:
Még mielőtt szétszedném az akit, elindítottam egy black out-ot, hátha tudok majd algamentes gazokat is kiszedni.Kérdés, mikor szedjem le róla a takarót ha most délután takartam le és ipari mennyiségű algám van?Halakat sem szeretném sokáig kínozni.Segítséget előre is köszi

3 nap kb .

2015. július 13., hétfő 17:31

Még mielőtt szétszedném az akit, elindítottam egy black out-ot, hátha tudok majd algamentes gazokat is kiszedni.Kérdés, mikor szedjem le róla a takarót ha most délután takartam le és ipari mennyiségű algám van?Halakat sem szeretném sokáig kínozni.Segítséget előre is köszi

2015. július 13., hétfő 15:54

Remélem jól is fog sikerülni...már csak azt nem tudom milyen (a zempélnben megtalálható) követ kellene bele rakni.Valami tipp esetleg?

2015. július 12., vasárnap 20:21
Adminisztrátor

DonaTTT írta:
Úgy néz ki lassan vége ennek az akváriumnak.Már tudom milyen lesz a következő.Sok moha kellessz hozzá....nagyon sok!
Ez lenne majd a terv:
Kép

Hmm .. nem rossz :)

2015. július 12., vasárnap 17:11

Úgy néz ki lassan vége ennek az akváriumnak.Már tudom milyen lesz a következő.Sok moha kellessz hozzá....nagyon sok!
Ez lenne majd a terv:
Kép

2015. július 12., vasárnap 16:10
Adminisztrátor

Szerintem szép hobbi , de van vele mit matatni ...
De nagy köszönet , hogy ezt megmutatod .
Szép állatok gratulálok , hozzám is hozhatod a szaporulatot :)

2015. június 28., vasárnap 13:44

Ha már az akvárium borzalmasan néz ki, és nem tudok róla mit írni, bemutatnám nektek a másik hobbimat vagy inkább szenvedélyemet ami nem más mint a papagáj tartás/tenyésztés.Tegnap készültem el az első önálló projektemmel egy 3 részes részes madárházzal.Egy hét volt az elkészítése, hétfő kedd anyagbeszerzés, a többi nap építés, festés, csiszolás stb
Íme a ház:
Kép
A lakók a következők:
Fent egy énekes papagáj pár kapott helyet, orange rubino hím(hátul), rubino tojó(elől)
Kép
Középen az ékes papagáj párom található, mindkettő sárga színváltozat, a hím ezen belül is piros hasú mutáció (hátul), a tojó sima sárga(elől)
Kép
Alul egy rózsa bourk került hím került, ő vadas színű, nemsokára megkapja a párját egy lutino tojó személyében
Kép

Ezen kívül van még egy nagy ház ahol a nagyobb papagájok kaptak helyet.
Külső rész 1:
Rozella hím-pennant tojó hibrid pár
Kép
Külső rész 2:
Kecskepapagáj pár
Kép

Belső rész
Barnard papagáj pár
Hím:
Kép
Tojó
Kép

Van még egy hullámos párom is zöld hím-lutino tojó ők éppen költenek ezért nem zavartam őket.

2015. június 28., vasárnap 12:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 355 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  Következő