Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Rendben.És mennyit világítsak?15 cm magasan van a lámpa.
|
2015. július 21., kedd 18:54 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Úgy alakult hogy az akváriumnak mennie kell tovább...Megláttam őt és nem tudtam ellen állni:  Ezzel ugrott is az akváriumra félre tett pénzem.Mivel a black out után kezdett visszajönni az alga, ezért kivettem egy pc izzót.Így már csak 46w van az akva felett az eddigi 69w helyett.Szeretnék segítséget kérni, hogy mennyit világítsak, mennyi dr.garden microt(vas nélküli), papó féle macrot és mennyi vasat adagoljak, hogy eltűnjön az alga.Fog még érkezni 8-10 kicsi anci is egy ismerősömtől.A segítséget előre is köszönöm. Nagyon különleges az új családtag. Ne adj macrot és vasat sem csak a gardent . 100 liter / 10 ml / hét.
2015. július 21., kedd 17:58 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Úgy alakult hogy az akváriumnak mennie kell tovább...Megláttam őt és nem tudtam ellen állni:  Ezzel ugrott is az akváriumra félre tett pénzem.Mivel a black out után kezdett visszajönni az alga, ezért kivettem egy pc izzót.Így már csak 46w van az akva felett az eddigi 69w helyett.Szeretnék segítséget kérni, hogy mennyit világítsak, mennyi dr.garden microt(vas nélküli), papó féle macrot és mennyi vasat adagoljak, hogy eltűnjön az alga.Fog még érkezni 8-10 kicsi anci is egy ismerősömtől.A segítséget előre is köszönöm.
|
2015. július 21., kedd 14:58 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Még mielőtt szétszedném az akit, elindítottam egy black out-ot, hátha tudok majd algamentes gazokat is kiszedni.Kérdés, mikor szedjem le róla a takarót ha most délután takartam le és ipari mennyiségű algám van?Halakat sem szeretném sokáig kínozni.Segítséget előre is köszi 3 nap kb .
2015. július 13., hétfő 17:31 |
|
 |
DonaTTT
|
Még mielőtt szétszedném az akit, elindítottam egy black out-ot, hátha tudok majd algamentes gazokat is kiszedni.Kérdés, mikor szedjem le róla a takarót ha most délután takartam le és ipari mennyiségű algám van?Halakat sem szeretném sokáig kínozni.Segítséget előre is köszi
|
2015. július 13., hétfő 15:54 |
|
 |
DonaTTT
|
Remélem jól is fog sikerülni...már csak azt nem tudom milyen (a zempélnben megtalálható) követ kellene bele rakni.Valami tipp esetleg?
|
2015. július 12., vasárnap 20:21 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Úgy néz ki lassan vége ennek az akváriumnak.Már tudom milyen lesz a következő.Sok moha kellessz hozzá....nagyon sok! Ez lenne majd a terv:  Hmm .. nem rossz 
2015. július 12., vasárnap 17:11 |
|
 |
DonaTTT
|
Úgy néz ki lassan vége ennek az akváriumnak.Már tudom milyen lesz a következő.Sok moha kellessz hozzá....nagyon sok! Ez lenne majd a terv: 
|
2015. július 12., vasárnap 16:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Szerintem szép hobbi , de van vele mit matatni ... De nagy köszönet , hogy ezt megmutatod . Szép állatok gratulálok , hozzám is hozhatod a szaporulatot 
2015. június 28., vasárnap 13:44 |
|
 |
DonaTTT
|
Ha már az akvárium borzalmasan néz ki, és nem tudok róla mit írni, bemutatnám nektek a másik hobbimat vagy inkább szenvedélyemet ami nem más mint a papagáj tartás/tenyésztés.Tegnap készültem el az első önálló projektemmel egy 3 részes részes madárházzal.Egy hét volt az elkészítése, hétfő kedd anyagbeszerzés, a többi nap építés, festés, csiszolás stb Íme a ház:  A lakók a következők: Fent egy énekes papagáj pár kapott helyet, orange rubino hím(hátul), rubino tojó(elől)  Középen az ékes papagáj párom található, mindkettő sárga színváltozat, a hím ezen belül is piros hasú mutáció (hátul), a tojó sima sárga(elől)  Alul egy rózsa bourk került hím került, ő vadas színű, nemsokára megkapja a párját egy lutino tojó személyében  Ezen kívül van még egy nagy ház ahol a nagyobb papagájok kaptak helyet. Külső rész 1: Rozella hím-pennant tojó hibrid pár  Külső rész 2: Kecskepapagáj pár  Belső rész Barnard papagáj pár Hím:  Tojó  Van még egy hullámos párom is zöld hím-lutino tojó ők éppen költenek ezért nem zavartam őket.
|
2015. június 28., vasárnap 12:37 |
|
|