bocs, ha kicsit nyers voltam, bár a tényeken nem változtat... Hogy pozitívan is álljak hozzá:
Szerintem fogj egy széket, a háttámlája kb olyan magasan van, mint az akvárium. Celluxszal vagy valamivel rögzítsd a telefont a székhez. Szedd ki az autofokusz módot, manuális módban nagyjából állítsd be egy értékre, ami nagyjából éles. A pontos fókusz eltalálásához mozgasd a széket(telefonostul) előre-hátra, míg éles nem lesz a kép. indítsd el a felvételt, és lepj meg minket egy jó videóval:)
Én 5 siós pet palackból készítettem a rendszert(5*1l) Az első négy palackban a következők vannak: Cukros zselé, felette élesztős víz. A zselé: 7dl vízhez teszek 4,5dl cukrot és 1 tasak zselatint(Horváth Rozi), főzöm míg elkezd forrni, majd lehűtöm, beleöntöm palackba, megvárom míg megszilárdul. Az élesztős víz: Egy nem instant élesztőt feloldok 3 dl hideg vízben. Ha megszilárdult a zselé ráöntöm finoman az élesztőt. Ez a recept 2 élesztős palackhoz van, a négyeshez értelemszerűen duplája kell. Kéthetente cserélek két palackot, így egyenletes a co2 képződés. Az ötödik palackban tiszta víz van, a palackok sorba vannak kötve co2 csővel, az ötödik palack kivezetéséhez beraktam egy tűszelepet. Nagyjából ennyi. Remélem segítettem, üdv!
Szerintem csak koszos volt a kamera lencséje. Vagy szarúl volt belőve a cucc...???
novenyesakvariumok írta:
Bennem felmerül a kérdés, hogy akkor minek videót csinálni, főleg minek megosztani? Az akváriumod szép, használható képeket tudsz róla csinálni, de szerintem inkább gyakorolj még a videó terén, mielőtt megosztod.
Bennem meg az merült fel, hogy bár igazad van de szarul tálaltad! Szerintem igenis fontos minden ami egy akával és a gazdájaával kapcsolatos. Még ha nem is BlueRay minőségben kapjuk. Max nem így vagy sehogy nem kommentálod amit láttál, ennyi! Mert bár minden véleményre kíváncsiak vagyunk de lehet ezt diplomatikusabban is előadni.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2012. március 10., szombat 13:04
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
-remeg a kép (tessék állványt használni) -belenyúltál bal felülről az ujjaddal -kifogásolható videó minőség -teljesen életlen (pedig HD-ben néztem)
Bennem felmerül a kérdés, hogy akkor minek videót csinálni, főleg minek megosztani? Az akváriumod szép, használható képeket tudsz róla csinálni, de szerintem inkább gyakorolj még a videó terén, mielőtt megosztod.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.