Nalátod, a videó elejét kivéve a kép éles. Tetszik. Most már csak a remegést kell megszüntetni, mint írtam, valahogy fixen le kell tenni a telefont, és rögzíteni. Jó videó lesz ebből.
Letöltöttem a vidit. Nálam 6 Megás lett a 13mp-es videó. Nálad mennyit mutat a teló? Legalábbis én ezt keveslem, nálam a wave csak 720-at tud de ott 1mp kb 1MegaByte. Ebből kiindulva legalább 1.5-2MegaByte kellene lennie az 1080p-s vididnek. Van esetleg valamilyen minőség beállítási lehetőség a szifon kamera menüjében? Az nem lehet, hogy a minőség alacsonyra van állítva? Vagy! A fehér egyensúllyal is lehetne trükközni...?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2012. március 10., szombat 20:47
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
Nem hiszem, h emiatt nem fog posztolni több képet. Lelkes akvarista szerintem, és ez így van jól Cellux csak egy ötlet volt, hogy hogyan rögzítse a telót, de valóban, vannak jöbb ötletek is, pl a tapadókorong. A korong másik végével meg csinál amit akar, az nem érzékeny. Bár sztem egy kis celluxtól a szifonnak nem lesz semmi baja:)
És Iphone 4s-el csináltam, nem tudom hogy lehetne állványra rakni...
Akkor egy kis off. Mivel szép Gorilla üveg fedi a szifon 4-est elől hátul így egyszerű a képlet. Akvarisztika!!! Esetleg mezei tapadó korong??? Az nem hagy nyomott rajta mint a celux... Persze mindenképp teszteld a tapadót nehogy le essen a vas!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.