|
Pontos idő: 2025. április 17., csütörtök 15:15
|
A little piece of Lake Malawi
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: Bekerült néhány új tő. Köszi értük Papó-nak!
Nem volt egy egyszerű ügy a rendezés, de sikerült, ha eljutok addig teszek fel képet is... Remélem jókat szállított a kertészed .
2013. október 15., kedd 17:35 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Bekerült néhány új tő. Köszi értük Papó-nak!
Nem volt egy egyszerű ügy a rendezés, de sikerült, ha eljutok addig teszek fel képet is...
2013. október 15., kedd 17:24 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Próbáld meg a halhálót bent hagyni az akváriumban 1-2 napra, hogy megszokják, és lehet nem fognak tőle úgy félni.
_________________ K.Tamás
|
2013. október 9., szerda 19:14 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Itlosz írta: Nem mondanám, hogy sűrűn látom a gibbicepszeket (kb soha), viszont a munkájuk látványos. Elég szépen letakarították már a kövek nagy részét. Bár még van amin lehet mit dolgozniuk.  Na meg nekem is van tennivalóm utánuk, mert amit megesznek, azt szerintem kb rögtön ki is adják. Relatív napi szinten takaríthatnám a homok tetejét utánuk. Remélem azért lassan ahogy elfogy az alga, ez is alább fog hagyni... A demasoni mamáért meg kezdek aggódni, még mindig a szájában tartogatja a kicsiket, de már látványosan elkezdett fogyni. Legalábbis ahogy én észlelem... :S Ha ki tudod fogni , érdemes lenne különvenned egy szülesztő kosárba vagy valami hasonlóba. Így a kicsi is megmaradnának. háááát ööö  ezt eddig igazából azért nem csináltam meg, mert nagy a tér, sok a kő ahol el tud bújni a lelkem, így igazából esélytelenül indulok. De ha lesz rá időm lehet rápróbálok.
2013. október 9., szerda 18:53 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: Nem mondanám, hogy sűrűn látom a gibbicepszeket (kb soha), viszont a munkájuk látványos. Elég szépen letakarították már a kövek nagy részét. Bár még van amin lehet mit dolgozniuk.  Na meg nekem is van tennivalóm utánuk, mert amit megesznek, azt szerintem kb rögtön ki is adják. Relatív napi szinten takaríthatnám a homok tetejét utánuk. Remélem azért lassan ahogy elfogy az alga, ez is alább fog hagyni... A demasoni mamáért meg kezdek aggódni, még mindig a szájában tartogatja a kicsiket, de már látványosan elkezdett fogyni. Legalábbis ahogy én észlelem... :S Ha ki tudod fogni , érdemes lenne különvenned egy szülesztő kosárba vagy valami hasonlóba. Így a kicsi is megmaradnának.
2013. október 9., szerda 18:39 |
|
 |
Itlosz
|
Nem mondanám, hogy sűrűn látom a gibbicepszeket (kb soha), viszont a munkájuk látványos. Elég szépen letakarították már a kövek nagy részét. Bár még van amin lehet mit dolgozniuk.  Na meg nekem is van tennivalóm utánuk, mert amit megesznek, azt szerintem kb rögtön ki is adják. Relatív napi szinten takaríthatnám a homok tetejét utánuk. Remélem azért lassan ahogy elfogy az alga, ez is alább fog hagyni... A demasoni mamáért meg kezdek aggódni, még mindig a szájában tartogatja a kicsiket, de már látványosan elkezdett fogyni. Legalábbis ahogy én észlelem... :S
2013. október 9., szerda 18:35 |
|
 |
Itlosz
|
stevo írta: Tudtam, éreztem, hogy engedtél az erő sötét oldalának és bezöldült az aksi!  Nem volt mit tenni, a sötét oldal erősebb volt XD Igazából ettől nagyobb meglepetés már csak az lett volna, ha újraindítva növényessé vált volna az egész akvárium stevbig írta: Nem kéne így lázítani ezekkel a képekkel a növényegyeseket, mert még el csábulunk  ! Nagyon jóóóó!!!! Lebuktam, kiderült a tervem  Lázadjatok Lázadjatok!!! Örülök, hogy tetszik!
2013. október 5., szombat 20:59 |
|
 |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Tudtam, éreztem, hogy engedtél az erő sötét oldalának és bezöldült az aksi! 
|
2013. október 5., szombat 20:42 |
|
 |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Tudom tudom, csak kicsit megcsúszott a szerkesztés  szóval a képek: Kicsit elcsábultam az az igazság, így nem csak a gibbicepszekkel gyarapodott ma a medence. Viszont azt kell mondjam, hogy bár nem része a halak természetes életterének a növényzet, de sokat javított az összképen.   Nem kéne így lázítani ezekkel a képekkel a növényegyeseket, mert még el csábulunk  ! Nagyon jóóóó!!!!
|
2013. október 5., szombat 20:38 |
|
 |
Itlosz
|
papó írta: Azt azért ne ... elfér a kövek között vagy két nagyobb tő , de nem barteri barteri hanem melynek hosszabb a szára pld. : Anubias barteri var. angustifolia  Csak viccelek, viszont a hosszú szár jó ötlet. Most is egy tövet hátra akartam tenni, de ki se látszott volna, így nem így lett.
2013. október 5., szombat 20:29 |
|
|