Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: Köszönöm szépen a dicsérő szavakat! Lehet hogy még egy pár hónapig nem alakítom át hiszen igazából most állt be! A múlt héten is kifogyott a CO2-tőm és nem volt semmi probléma belőle. A tápozást sem viszem túlzásba és így is fejlődnek a növények, sőt ha kimarad egy heti vízcsere akkor sincs gond! Azt még nem is írtam hogy ez az akvárium a nappaliban egy nagy ablak előtt van ami nyugati fekvésű és kapja a direkt napfényt délutánonként, és még sincs az üvegen zöld pontalga. Magyarán pont beállt a flóra/fauna Nálad! Ezt szét kapni nagy badarság lenne Kolléga!!! 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 31., csütörtök 19:11 |
|
 |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat! Lehet hogy még egy pár hónapig nem alakítom át hiszen igazából most állt be! A múlt héten is kifogyott a CO2-tőm és nem volt semmi probléma belőle. A tápozást sem viszem túlzásba és így is fejlődnek a növények, sőt ha kimarad egy heti vízcsere akkor sincs gond! Azt még nem is írtam hogy ez az akvárium a nappaliban egy nagy ablak előtt van ami nyugati fekvésű és kapja a direkt napfényt délutánonként, és még sincs az üvegen zöld pontalga.
|
2014. július 31., csütörtök 17:18 |
|
 |
Babar
|
stevbig írta: Hú alig találtam meg a naplóm olyan régen írtam ide  ! A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra így az eddigi 70w dupláját kapta mitől elő is jőtt a fonal alga rendesen, de legyűrtem és helyre állt az egyensúly! Jelenleg így néz ki az akvárium! Már készülök az átalakításra amit egy pár hónapon belül megszeretnék ejteni. Ezeket már az új géppel készítettem Canon 600D obi Sigma 17-70, de még tanulgatni kell a beállításokat!   Nagyon szép!
|
2014. július 31., csütörtök 16:23 |
|
 |
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Azt hittem illegalitásba vonultál . Az akváriumodban csodás állapotban vannak a növények.
|
2014. július 30., szerda 20:27 |
|
 |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Brutális gyönyörű, a fotó is 
|
2014. július 30., szerda 18:31 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nem volna szívem hozzá nyúlni,annyira jól néz ki,max alakítani rajta,de az is felesleges  Gratula 
|
2014. július 30., szerda 18:30 |
|
 |
Icepeak
|
Csodálatos az a blyxa csokor!!! Elismerésem!
2014. július 30., szerda 18:00 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevbig írta: Hú alig találtam meg a naplóm olyan régen írtam ide  ! A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra így az eddigi 70w dupláját kapta mitől elő is jőtt a fonal alga rendesen, de legyűrtem és helyre állt az egyensúly! Jelenleg így néz ki az akvárium! Már készülök az átalakításra amit egy pár hónapon belül megszeretnék ejteni. Ezeket már az új géppel készítettem Canon 600D obi Sigma 17-70, de még tanulgatni kell a beállításokat!   Gratu az új szerzeményhez. Ezt az akváriumot vétek átalakítani annyira jól néz ki.
2014. július 30., szerda 17:47 |
|
 |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hú alig találtam meg a naplóm olyan régen írtam ide  ! A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra így az eddigi 70w dupláját kapta mitől elő is jőtt a fonal alga rendesen, de legyűrtem és helyre állt az egyensúly! Jelenleg így néz ki az akvárium! Már készülök az átalakításra amit egy pár hónapon belül megszeretnék ejteni. Ezeket már az új géppel készítettem Canon 600D obi Sigma 17-70, de még tanulgatni kell a beállításokat!  
|
2014. július 30., szerda 17:25 |
|
 |
stevbig
|
papó írta: stevbig írta: Jelenlegi állapot! A növények Tamás jóvoltából bővültek! A tápozás az eddig adagolthoz képest brutálisan visszavettem, de hiány tünetet nem tapasztalok. Egy kis pont algám van a köveken és a lassan növő növények levelein, de nem zavaróan! És akkor 2 telefonos kép!   Azt hittem már soha nem teszel fel képet A növényeid mintha sűrűbb leveleket hozna mint régebben. Tévedek ? Nagyon jól látod  , pedig még jobb oldalt ki is szedtem egy nagyobb adag blyxát! Mexx2 írta: Milyen lámpa van fölötte? Ugyanaz mint eddig? Igen ugyanaz 70w HQI! Grt írta: Meseszép az akváriumod!  Annyira jól néz ki a H. Pinnatifida! Köszi, nekem is tetszik ez a növény, bár nő mint a dudva  !
|
2014. február 3., hétfő 18:45 |
|
|